• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

BV VeendamCURAÇAO – De 20-jarige Curaçaoënaar Stephen Thomasia,  beloftespeler van Eerste Divisie club BV Veendam is 21 april bij een ernstig verkeersongeluk in Nederland omgekomen. Het verlies valt volgens een goede vriendin zwaar bij zijn vrienden en familie op Curaçao en in Nederland. 

Bij Thomasia’s club is er veel aandacht besteed aan de dood van de jonge speler. Voor aanvang van de wedstrijd BV Veendam-Go Ahead Eagles werd er een minuut stilte in acht genomen ter nagedachtenis van Thomasia. BV Veendam speelde het duel met rouwbanden om.

Familie en vrienden
De goede vriendin met wie Thomasia in het verleden een relatie heeft gehad vertelt: “De relatie met Stephen was het mooiste tot nu toe in mijn leven.” Ze vertelt dat Stephen’s vrienden in Nederland hem erg missen en ook de familie op Curaçao het zwaar heeft. “We hebben zoveel leuke dingen samen gedaan, maar er waren nog zoveel dingen die we nog moesten doen en daar is abrupt een einde aan gekomen.” Ze zou samen met Thomasia in oktober van dit jaar op bezoek komen naar Curaçao.

Het fatale ongeluk
21 april vond in het noorden van Nederland, ter hoogte van Coevorden, een ernstig verkeersongeval plaats en daarbij is Thomasia om het leven gekomen. Bij het ongeluk waren vier auto’s betrokken. Onderzoek moet nog uitwijzen hoe dit ongeval heeft kunnen plaatsvinden.

Stephen Thomasia (l)

www.versgeperst.com