• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

camelia romerCURAÇAO – Minister Suzy Camelia-Römer van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) heeft aangifte gedaan bij de politie. Dit omdat ze vorige week tijdens de Living Expo werd aangevallen door een Nederlands stel. De minister werd daarbij, naar eigen zeggen, geraakt.

Camelia-Römer werd tijdens de expo aangesproken door een stel. De minister was echter niet te spreken over de manier waarop dat gebeurde. Toen ze merkte dat het gesprek uit de hand liep en ze afstand deed, kreeg ze een duw. De beveiligers van de minister brachten haar na het incident in veiligheid.

16 reacties op “Camelia-Römer doet aangifte”

 1. Heftige reacties die ik hier lees om me een indruk te doen geven ter betrokken verontwaardiging. Handen af van Politici is en blijft een eerste spelregel. Een sorrie van deze mensen had kunnen volstaan en dan weer rap verder met dit verhaal. Een zeer luister waardig verhaal van iemand met zo’n functie.

 2. Slechts een paar maanden minister en nu al weer ruzie met iedereen, wat is dat toch met dit soort machtswellustelingen, ze is bijna nog erger dan Leeflang.

 3. Stel je voor als ik dat doet met premier Rutte wat zou dan met mij gebeuren?

 4. Vreemd genoeg werd er niets gezegd toen Gerrit Schotte met drie maal de wettelijke maximum snelheid een bejaarde dame doodreed.

  Nee, iemand die iemand met een vinger in de rug port dient vervolgd te worden.

 5. Ja je moet respect hebben voor (iedereen) en je handen thuis houden.
  maar @Lita heb je wel eens een gesprek aangevraagd?? heel veel mailen enbellen en veel beloftes maar …een geprek krijgen niet makkelijk hoor
  @cijntje what about een heel klein beetje RESPECT voor onze ANTILLIAANSE MINISTER?
  dus allleen als je het onze en dan ANTILLIAANSE ervoor moet je respect hebben en voor al die andere menen niet?

 6. Dhr. Wiels werd neergeknald en had niet eens lijfwachten… Maar nog steeds wachten we op wie dan wel de opdracht gevers zijn.
  Een “minister” krijgt een vingertje in haar rug en weet niet eens wie en begint meteen te beschuldigen naar mensen die niet eens op het eiland waren…
  Ze kon niet eens herinneren met wie ze 3 minuten daarvoor sprak ?? Maar ja … het waren het Nederlandse ondernemers… En deze dame had meerder “lijfwachten”…
  2 bejaarden… geen ondernemers en een vingertje of iets.. ze werd aangeraakt…. Agossie toch… Heeft een dokter de blauwe plekken al beschreven en zijn er fotos van de zware fysieke aanranding.
  Sra Wiels laat een “Nederlandse” journalist aanvallen die werd behoorlijk vastgepakt en … ja dat mag. ????
  Onvriendelijke discussie….
  Familie van een Minister werd daags nadat bekend werd dat ze minsiter was, overvallen in eigen huis. Dat haalde geen enkele krant. Maar de oude dame zit al maanden niet meer op haar porch buiten.
  Het gevaar zit niet in een vingertje van een “bejaarde Nederlander” , maar wel in het pistool van een lokale overvallen die gestuurd wordt door anderen.

 7. Als ik haar foto zie of haar naam lees moet ik altijd terug denken aan dat interview tussen haar en Pim Fortuyn en hoe de laatste haar alle hoeken van de studio liet zien. Ja ze heeft nog een paar appeltjes te schillen met Nederlandse ondernemers.

 8. Mensen moeten met hun handen afblijven van onze Minister Respect opbrengen
  Vraag een gesprek aan wil je iets zakelijke met haar bespreken zij heeft altijd een luisteren oor

 9. @Bobs45: je hebt gelijk dat je dit incident moet relativeren. De toon van de man tegenover de minister was echter onaangenaam. Vervolgens gaat hij haar aanraken. Dat past niet. Handjes thuis als de discussie niet naar je zin verloopt. Onder andere omstandigheden was dat aanraken niet erg geweest. Nu ligt het in het verlengde van een onvriendelijke discussie. NO MISHI!

 10. Op een klip ergens in de Caraibische zee, met een enorm aantal bewoners, nl. 150.000 (on a good day!, te vergelijken met Amersfoort + kleine deelgemeente) wordt een minister (!?!) in de rug gepord voor aandacht. Headlines: Attaká, Atentado. Haar lijfwachten (uit de verkeersdienst gehaalde surveillanten) merken het minimale incident laat op.
  Mark Rutte, premier van een klein kikkerlandje aan de Noordzee met 16+ miljoen inwoners, loopt met ijsje in de hand te converseren met bezoekers Binnenhof. Gisteren kwam hij met de fiets. Onopvallend volgde een enkele agent DB&B op sprint afstand (althans dat is soms het vermoeden)
  Overdrijven is een kunst, respect schreeuwen (in vette letters!!) t.o.v. alerte nuchterheid

 11. Achter de coulissen, in het verborgen zullen er veel meer, ontsteltenissen, teisteringen aormos zijn, die men zich van deze ijsberg zou kunnen voorstellen.

 12. what about een heel klein beetje RESPECT voor onze ANTILLIAANSE MINISTER? Hopelijk wordt dit “incident” niet in de zo bekende doofpot gestopt. Go on with the good work minister Suzy Camelia-Romer.

 13. Voorop gesteld dat wat die kerel gedaan heeft niet door de beugel kan. Maar wat ik lees in verschillende kranten is ook te zot voor worden.
  Minister Camelia-Römer spreekt zelf van een por in haar rug. Ze zei verder dat ze niet kon zeggen of het met een vinger was of iets anders. Verschillende kranten en mensen spreken van dat zij geslagen is en ook dat zij aangevallen is. Ik heb een beetje de indruk dat men het incident groter probeert te maken dan het is. Ik zeg nogmaals wat hij gedaan is absoluut verkeerd. Het is goed dat zij aangifte heeft gedaan.
  Maar laten we het niet groter maken dan het is.

 14. “Ze bleven een onderscheid maken tussen wij Antillianen en zij Nederlanders”

  WIJ Antillianen en ZIJ Nederlanders? Daarmee maakt ze zelf dus ook ondescheid…

 15. Of Camelia zoekt aandacht of de lijfwachten doen hun taak niet goed. Zal wel met een sisser aflopen.

 16. Het lijkt me een storm in een glas water, maar die Nederlandse ondernemer zal spijt hebben als haren op zijn hoofd van zijn actie. Römer laat het er niet bij zitten. Dit krijgt een staartje.