• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

schoonmaak1CURAÇAO – De schoonmaakactiviteiten worden aanstaande zaterdag voortgezet in Jan Thiel en Parera. De directeur van Firgos, Gommertjan Krijger, zal trucks inzetten om resterend afval te verzamelen en af te voeren. Tijdens de Curaçao Clean up, die afgelopen zaterdag plaatsvond, werden onder andere autobanden en grofvuil afgevoerd.

Dit werd toen ook gedaan met behulp van twee bedrijfstrucks van Firgos, die al het afval naar landfill Malpais brachten. Hiermee wil Firgos de visie van Stichting Uniek Curaçao ondersteunen: “De Cleanup van 19 september heeft als bewustzijnsactie en als wake-up call goed gewerkt, maar dagelijks onderhoud en het stimuleren van adoptiegebieden is part of the solution”.

Deelname
Er worden twee groepen ingezet om de omgeving van de zoutplannen van Jan Thiel en Parera aan te pakken. Mocht je ook willen deelnemen, dan kun je je zaterdag om 08.00 uur melden bij het verzamelpunt voor Jan Thiel, ingang landfill overslag te Koraalspecht. Voor de schoonmaak in Parera kun je je melden bij de ingang van het Firgos-gebouw. Voor meer informatie kun je bellen met telefoonnummer 5137777.

schoonmaak3

schoonmaak2

4 reacties op “De clean up gaat door in Jan Thiel en Parera”

 1. Goed dat er schoonmaakakties zijn. Jammer dat het nodig is. Nu nog de zwijnestal bij Playa Canoa en de zwijnestal in de buurt van Koraal Tabak. Trekt ziekten en plagen aan, en schrikt toeristen af. Waarom zijn Bonaire en Aruba wel schoon?

 2. Thanks Jimmy!!!

 3. Men weet toch de legale vuilnisstortplaatsen te vinden?
  Vraag mij nog altijd af waarom er steeds eilandelijke schoonmaak acties gehouden moeten worden. Het is alsof de plegers weten en de schoonmakers ook, dat er altijd opgeruimd wordt, want, dat is het mentaliteit.

 4. Vreemd , ook dit vind ik vreemd !!!!!
  Geen milieuwet zeker, vreemd heel vreemd !!!!
  Met dank aan de vrijwillergers .