• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Foto Rijksoverheid: Ronald PlasterkCURAÇAO – De reis naar Curaçao van 54 ambtenaren van het Nederlandse ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties heeft ruim 56.000 euro gekost. Minister Ronald Plasterk heeft een kostenoverzicht openbaar gemaakt nadat er vragen waren gesteld vanuit de Tweede Kamer.

De reis was erg omstreden, omdat die op kosten van de overheid is gemaakt.

‘Sober’
Begin deze maand reisden 54 Nederlandse ambtenaren naar Curaçao voor het jaarlijkse interne overleg. 28 van hen vlogen vanuit Nederland naar ons eiland. De overige 26 ambtenaren werken in de regio en hadden dus een goedkoper ticket. Plasterk heeft schriftelijk laten weten ‘dat de reis sober is uitgevoerd door een economy-vlucht en een sober arrangement voor verblijf’.

4 reacties op “Reis Curaçao ambtenaren NL kostte ruim 56.000 euro”

 1. UNA studenten hebben geen karakter, ze willen op een zo makkelijk mogelijke manier hun diploma halen, liefst met flutonderwijs en makkelijke examens waarbij je al punten krijgt voor aanwezigheid in de les, ook al zit je er te slapen.

  Ze hebben dus alle belang bij zwakke toezichthouders zonder ruggegraat, zoals Wilfred Flocker en Dennis Dambruck.

  Dat ze door hen nu dubbel collegegeld betalen nemen ze op de koop toe.

 2. Ja, waar blijft de actie van de studenten tegen Wilfred Fokker en Dennis Dambruck?

  Door deze twee idioten betalen zij nu het dubbele collegeld!

 3. Zelfs een ezeltje kost al gauw fl1000,– in aanschaf. Nog maar niet te spreken over bijkomstige kosten. Fraai hoor allemaal!

 4. Het geld dat de UNA verloor in de zaak Goede door het waardeloze toezicht van Wilfred Flokcer en Dennis Dambruck is 20 MAAL ZOVEEL! JA, EEN MILJOEN!!!

  Laten we ons daar eens druk om maken, want deze twee onverantwoordelijke graaiers staan nog steeds op de loonlijst van de UNA!