• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

ivar asjesCURAÇAO – De regering weigert vooralsnog verantwoording af te leggen over het aftreden van oud-premier Ivar Asjes. Ook minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning Suzy Camelia-Römer weigert duidelijkheid te verschaffen, zo meldt Radio Hoyer 2.

Tegen ieders verwachting in kwam Camelia-Römer vanmiddag opdraven voor de wekelijkse persconferentie van de ministerraad. Vorige week donderdag was er geen persconferentie. De minister gaf tijdens de persconferentie uitleg over het verstrekken van vergunningen aan luchtvaartmaatschappijen. Al een aantal dagen is er gekissebis gaande over de verstrekking van een vergunning aan de nieuwe luchtvaartmaatschappij Ava Air.

Whiteman
De verwachting was, bij het eerste officiële contact van de regering met de pers, dat de nieuwe premier Ben Whiteman bij de persconferentie zou zijn om uitleg te geven over het aftreden van Asjes. Camelia-Römer zei dat ze geen antwoorden kan geven die de minister-president moet geven.

Collega Rick Hart voelde Camelia-Römer tijdens de persconferentie nader aan de tand, nadat ze een onbevredigend antwoord gaf op een vraag van een andere journalist.

4 reacties op “Regering legt geen verantwoording af over aftreden Asjes”

  1. @visie: dat de kiezers deze paljassen nog serieus nemen! En waar is de oppositie in het parlement? En waar is de onderzoeksjournalistiek?

  2. Verantwoording afleggen? De regering? Hoezo? Aan wie? De bevolking? Het volk is drek in de ogen van de bestuurders. Je hebt ze nodig voor hun stem en verder mag je hen de portemonnee uitwringen en ze de nek omdraaien als ze zich roeren.

  3. Volgens mij spreekt hier de toekomstige premier van Curacao.

  4. ja,had men iets anders verwacht dan!,wat een klucht,dat deze paljassen zichzelf nog serieus nemen ,ongelooflijk