• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Ivar AsjesCURAÇAO – Ivar Asjes heeft gisteren tijdens zijn radioprogramma ‘Speransa pa un miho Kòrsou’ geen verdere uitleg gegeven over zijn vertrek als premier. Eerder gaf hij te kennen dat hij gisteren tekst en uitleg zou geven. Asjes wilde echter niet veel kwijt, behalve dat de fractie en de premier niet meer op één lijn staan.

Asjes kon hierdoor niet meer rekenen op steun van de fractie, waarna hij besloot zijn ontslag in te dienen. Over zijn volgende stappen binnen de politie wilde hij ook niet veel kwijt. Hij maakt wel duidelijk uit Pueblo Soberano te zijn gestapt.

9 reacties op “Uitleg vertrek Asjes blijft uit”

 1. misschien maar de regering afschaffen en een nieuw systeem introduceren via bv internet dat een ieder zijn /haar stem kan laten gelden bij belangrijke beslissingen,zal wel moeilijk zijn om zoiets te realiseren maar dit model zet ook geen zoden meer aan de dijk altijd maar kiezen uit diezelfde stoffige mensen,time for big changes!

 2. Easy Come Easy Go.

 3. Lijkt me een strijd tussen de geletterden en de minder- of ongeletterden. Zo u wilt , tussen de tactici en de straatvechters.
  De opvolger van Helmin Wiels wordt nooit gevonden, want die is er niet. De partij gaat aan onderlinge twisten ten onder. Oude leden roepen op om te vertrekken. Als je niet in staat of bereid bent je gedrag te verklaren tegenover de kiezers, kun je beter niet in de politiek gaan. Good riddens , want erg veel kwaliteit zat er niet bij. Niet bij de geletterden en niet bij de ongeletterden. Bye bye P.S.

 4. @ Answer. Of iets anders?

  Als een soort loverboy heeft hij alle tijd nodig om Tara Prins bij de Centrale Bank aan het werk te houden. Had hij trouwens al niet eerder een ruim betaald baantje voor zichzelf bij de overheid geregeld?

 5. De cruciale vraagt dringt zich wellicht nu naar voren: wat gaat Asjes straks doen? Wordt hij de nieuwe Ombudsman? Of misschien bestuursvoorzitter Centrale Bank? Of sectorhoofd Economische Ontwikkelingen? Of iets anders?

 6. HAHAHA

  had je dan echt verwacht dat hij wat zou uitleggen?
  veel beloven maar niets waar maken, doet hij toch altijd al.

  geen verlies voor Curacao hoor nu nog de rest en dan wel bekwame politici die werken voor een beter Curacao en niet voor eigen belang

 7. Ziedaar een dienaar van het volk.

 8. Postman what’s new, hij had opdracht gekregen van onze wannabe doctoranda, zo van sera bo smoel.

 9. Wat een slapjanus!!