• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

gregory eliasCURAÇAO – De kaartverkoop voor de zesde editie van het Curacao North Sea Jazz Festival is boven verwachting. Dat zegt Gregory Elias van Fundashon Bon Intenshon, de organisatie achter het CNSJF. “Je moet vermijden dat er zelfgenoegzaamheid intreedt en denken dat het allemaal vanzelf gaat”, zegt Elias tegenover Radio Hoyer 2.

Gisteravond werd een persconferentie annex presentatie gegeven door de organisatie van het CNSJF. Elias maakte bekend dat er een zevende editie van het festival komt. Hij vindt het niet te vroeg om die beslissing nu al te nemen. “Als je een volgende editie wilt organiseren, moet je nu beginnen, al worden de meeste artiesten pas begin volgend jaar vastgelegd”, aldus Elias.

Artiesten
Op donderdag 3 september geeft Juanes een gratis optreden, waarvoor CNSJF al kaarten heeft uitgegeven. Voor de donderdag van volgend jaar wil Elias twee bepaalde artiesten nu al vastprikken aangezien die redelijk gewild zijn in de wereld. Welke dat zijn kan hij nog niet zeggen.

Geen stress
Stress heeft Elias volgens eigen zeggen niet, omdat elk aspect van de organisatie wordt uitbesteed aan een discipline en daar zijn de juiste mensen voor uitgekozen. “Hiervoor was er stress om het juiste pallet artiesten samen te stellen”, geeft Elias toe.

Luister hier naar collega-journalist Rick Hart (Radio Hoyer 2) in gesprek met Gregory Elias

Festivaldirecteur Jan Willem Luyken van Mojo Concerts is woensdag aangekomen en vertelt hoe het staat met de organisatorische kant van het CNSJF.

Jan Willem Luyken in gesprek met Rick Hart.

www.versgeperst.com