• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

KorpspolitieCURAÇAO – Een man en een vrouw van 69 en 64 jaar zijn zondagnacht omstreeks 02.00 uur overvallen in hun woning aan de Kaya Hein Stelp in Jan Doret. Vijf gemaskerde mannen wisten de woningen binnen te vallen. De mannen waren gewapend met vuurwapens, een mes, een elektriciteitsbuis en een stroomstootwapen.

Met veel geweld werd het echtpaar beroofd. De vrouw werd daarbij met de elektriciteitsbuis geslagen waarna ze haar sieraden meenamen. Ze doorzochten het huis en namen meerdere spullen mee. Vervolgens sloegen ze te voet op de vlucht. Het stel is bijgestaan door Slachtofferhulp.

10 reacties op “Stel overvallen in eigen huis door vijf mannen”

 1. Tokaya, je lijkt verdorie Fada zelf wel. Wat een gezwam enkel en alleen op mijn reactie, dat ze het bij zichzelf moet houden in plaats van de vraag aan anderen te stellen. Het gaat haar totaal niets aan en een antwoord hoeft ze niet te verwachten ook van jou niet. Zo wijs is iedereen wel. Verder succes met je gedachte over haar, die niet door anderen met je gedeeld wordt. Zonder kritiek bestaat er geen forum en hoef je ook meestal niet het naadje van de kous te weten. Gewoon in ontvangst nemen en niet depri van worden, als je de humor ervan niet kan inzien.

 2. Zorro 28 augustus 2015.
  Zonder Fada 27 augustus 2015 en zijn gedachten persoonlijk te kennen beschouw ik hem/zij als een persoon die neutraal overkomt c.q. iemand die een gezonde beschouwing heeft getoond c.q. zonder door wat dan ook van het gebeuren beïnvloed te zijn, handelt.
  Het enige waar hij op wees was de wijze waarop de verschillende personen kritiek leveren op Curaçao, zonder ter zake te blijven (reageren op het krantenartikel, zonder de finesses van het betreffende gebeuren te kennen, onder anderen afkomst van de verdachten (waren het inheemsen en – of buitenlanders) en slachtoffers, om objectief c.q. vinger wijzend te kunnen reageren.
  Qua de reacties zijn dezen subjectief (met gevoelens van contra, c.q. aversie jegens Curaçao) in de plaats van objectief ( zonder vinger wijzing naar wie of wat dan ook) reageren op de inhoud van het vorenstaande Versgeperst artikel.
  Immers, feiten als deze komen overal voor maar dan ook zonder uitzondering overal ter wereld. Hoe meer je weet hoe meer zorgen je hebt.
  Gelezen het artikel is er nergens een vermelding van nadere aanduiding van afkomst van slachtoffers noch verdachten ( is erg belangrijk bij de waarheid vinding; zie eventueel onderzoek door opsporingsambtenaren en onderzoek ter terechtzitting door een rechter).
  Met andere woorden, waarom zonder nadere informaties te kennen, Curaçao bekritiseren/aanvallen?
  Het enige neutrale commentaar?, wel, die van Magnum P.I.

 3. Pessimisme en negativisme druipt van velen af.
  En ik die altijd dacht dat, wilt men objectief ( en niet subjectief) kritiek leveren, men eerst terdege / degelijk geïnformeerd moet zijn, alvorens daartoe over te gaan.
  Hoe ik ook mijn best doe, ik zie nergens om wat voor type personen het gaat.
  Noch qua wat dan ook.
  Objectief (zonder gevoelens beïnvloed) en subjectief (door gevoelens beïnvloed).

 4. @Fadà, Als je andere media zou lezen dan weet je dat het geen latinos betrof. De Media van Curacao staat er bekend om wanneer de daders latinos zijn om dit duidelijk te laten merken.
  Woord in Jan Doret is dat het jongens van Jan Doret waren.. Iedereen weet wie het tuig is maar niemand durft er tegen op te treden.

 5. @ Fada. In welke categorie vallen jullie?

  Hou het bij jezelf en jij valt in geen enkele categorie. Fada.

 6. Fada blijft lekker je ogen sluiten voor de werkelijkheid , dat is vaak het probleem op curacao!!!
  Succes blijf maar dromen!!
  Het is vreemd ,heel vreemd

 7. @Rob & Waarom Nu Pas: ik zie nergens staan dat het Yu di Korsou zijn.
  Zouden het ook Latino’s kunnen zijn bijvoorbeeld?
  De slogan “E Bon Yu Di Korsou” gaat alleen maar op voor degenen die het ook echt zijn.
  Er is nooit beweerd dat alle Yu di Korsou dushi hende zijn, of bon yu di korsou.
  Net zoals niet alle NLers met open armen vluchtelingen verwelkomen.
  E bon yu di Korsou is degene die helpt om Curacao een betere plek te maken, propaganda maakt voor het eiland, die positief denkt en probeert om oplossingen te bedenken.
  In welke categorie vallen jullie?
  Dushi hende?
  Bon Yu di Korsou?
  Trotse Nederlander?
  Of trotse Nederlander die weg is gegaan uit NL omdat het ergens anders toch iets lekkerder wonen is?

 8. Ongelooflijk laf……..schoften zijn het zonder enig geweten!!!

 9. Niet door een man maar door vijf mannen , het wordt steeds erger op nos dushi korsow .
  E bon yu di korsow .
  Het is vreemd , heel vreemd !!!!!
  Maar nog even , dan neemt de burger het recht in eigen handen !!!!!!

 10. ” Dushi Hendeeeee!!!!! “…..yeah right.