• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Curaçao Nieuws - PolitieCURAÇAO – Twee mannen hebben zaterdagnacht rond 02.00 uur een overval gepleegd op een woning aan de Kaya Douwe Zalm. Een vrouw kwam haar slaapkamer uit en zag dat de deur van een andere kamer openstond. Toen ze een kijkje wilde nemen werd ze plotseling naar de grond gedrukt door twee onbekende mannen en vastgebonden.

In de andere kamer kon ze nog net zien dat haar medebewoner was vastgebonden en handboeien om had.

Schoten
Vervolgens raakten de daders in worsteling met een andere mannelijke bewoner. De mannen haalden een wapen tevoorschijn en losten enkele schoten. De man werd geraakt in zijn nek en gezicht. De daders sloegen vervolgens hun slag en plunderden een kluis met geld. Ze namen daarnaast ook andere bezittingen mee waarna ze op de vlucht sloegen via de keukendeur.

Tips
De politie is op zoek naar informatie over deze zaak. Mocht je iets hebben gesignaleerd of andere informatie hebben, neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 917 of via de anonieme tiplijn (108).

2 reacties op “Mannen overvallen woning, schieten bewoner neer”

 1. Okaaaaay….dit was vast van te voren geplanned lijkt me, dus niet willekeurig een huis uitgekozen om te overvallen. Ze wisten dus waarschijnlijk dat er een kluis aanwezig was.
  Veel sterkte voor het neergeschoten slachtoffer.

 2. Nos bon yu di korsou 1
  En toch is het vreemd , heel vreemd !!