• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

KorpspolitieCURAÇAO – Een man is zondagnacht omstreeks 04.30 uur omgekomen bij een verkeersongeval op de kruising van de F.D. Rooseveltweg en de Jan Noorduynweg. Het gaat om Richardson A. Jamanica, geboren op Curaçao op 8 september 1971. Jamanica werd door een frontale botsing uit zijn auto geslingerd en brak daarbij zijn nek.

Hij reed met zijn auto richting Hato en sloeg linksaf richting de Jan Noorduynweg. Jamanica verleende geen voorrang en knalde daardoor frontaal op een SUV die op de Rooseveltweg reed. Door de kracht van de botsing werd hij uit zijn auto geslingerd. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De bestuurder van de SUV raakte ook gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Jamanica is de twaalfde verkeersdode van dit jaar.

2 reacties op “Twaalfde verkeersdode: Man breekt nek bij frontale botsing”

  1. Het dragen van een veiligheidsgordel is eerder uitzondering dan regel op Curacao. Ik heb dan ook een adviee aan de redactie van Versgeperst.com. In het bericht lees ik niets over het dragen van een veiligheidsgordel. Vermeldt vervolgens duidelijk of er een gordel is gebruikt. En wat de gevolgen zijn bij het niet dragen.lle kleine beetjes helpen.

  2. Triest om te vernemen, condoleances aan de nabestaanden.
    Het bericht lezende lijkt het dat Jamanica geen veiligheidsgordel droeg. Dit onderstreept nog eens het belang van gebruik van deze veiligheidvoorziening. Natuurlijk ook niet handig om geen voorrang te verlenen in deze situatie.