• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

GevMin Marvelyne Wiels thumbCURAÇAO – Het rapport over het handelen van de gevolmachtigde minister Marvelyne Wiels, wordt op donderdag 13 augustus besproken tijdens de Statenvergadering. Het onderzoeksrapport van Ombudsman Alba Martijn werd in juni gepubliceerd. Wiels spande daarop een kort geding aan tegen de Ombudsman.

De rechter stak echter een stokje voor de poging om publicatie tegen te gaan. Dit omdat de Ombudsman geen rechtspersoon is. Het land Curaçao is verantwoordelijk. Daarnaast oordeelde de rechter dat de getuigen terecht beroep hebben gedaan op het recht om anoniem te blijven.

‘Onbehoorlijk gedrag’
In het rapport werd onder meer geconcludeerd dat Wiels ‘onbehoorlijk gedrag vertoond’. Dit door haar cv-fraude en houding tegenover medewerkers.

2 reacties op “Behandeling rapport Marvelyne Wiels in Staten”

 1. In een beschaafde samenleving is het 14 augustus bai fliet Fraudelyne.

  Na 13 augustus weten we in ieder geval wel op welke Statenleden en partijen we volgend jaar niet hoeven te stemmen.

  Ik sluit niet uit dat de mafiapartij MFK 13 augustus wel de juiste keuze maakt. Weliswaar om politieke redenen, maar toch.

 2. Dat wordt weer een grote poppenkast zonder gevolgen voor Fraudelien. De koppen zijn reeds geteld en de uitslag inclusief de moraalridders/schijnheiligen van PAIS is 10-9 in het voordeel van het koppel Wiels-Asjes. Waarvoor wil Asjes eigenlijk de paus naar Curacao halen?