• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Nelson NavarroCURAÇAO – De extra veiligheidsmaatregelen die vorig jaar juli werden aangekondigd door minister Nelson Navarro van Justitie, hebben effect gehad. Dat zegt Navarro in antwoord op vragen van Radio Hoyer 2. “De atrako’s zijn in aantal afgenomen.”

“Eind juni heb ik een overzicht gekregen van het laatste half jaar en daaruit blijkt dat het aantal roofovervallen, autodiefstal en andere criminaliteit duidelijk een lagere trend vertonen dan vorig jaar”, aldus Navarro.

Maatregelen
De destijds aangekondigde maatregelen waaronder checkpoints en roadblocks worden nu volgens de minister uitgevoerd door de wijkbureaus. “Continu worden er huiszoekingen en surveillances gedaan”, aldus Navarro. De minister zegt dat dezelfde maatregelen nog van kracht zijn, maar met een andere aanpak.

Collega Rick Hart vroeg de minister naar de stand van zaken een jaar nadat de veiligheidsmaatregelen werden aangekondigd.

3 reacties op “Navarro: ‘Veiligheidsmaatregelen hebben effect’”

  1. ja en jullie nemen die man nog serieus,wel knap dat je zolang in die positie kunt blijven als je zo faalt,maarja als jhij gaat wat krijg je ervoor terug

  2. Elke dag gewoon nog berovingen hoor..

  3. Maatregelen hebben effecht , ik zou de balans opmaken na december dan zou ik een vergelijking kunnen maken met voorgaande jaren !!!
    Maar ik vind het weer vreemd . heel vreemd !!!!!!!