• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

conrad murrayCURAÇAO – De voormalige lijfarts van Michael Jackson wil weer aan de slag als arts, maar nu op Aruba. Dat meldt de nieuwssite NoticiaCla. Conrad Murray werd in 2011 veroordeeld voor doodslag omdat hij op 25 juni 2009 een fatale dosis propofol toediende aan de King of Pop.

Hij werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van vier jaar, maar werd na twee jaar weer op vrije voeten gesteld wegens het cellentekort in Californië. Daarnaast had Murray zich goed gedragen in de gevangenis.

Aruba
Volgens de lokale nieuwssite zou Murray gesolliciteerd hebben voor een baan als arts op Aruba. Zijn medische licentie is in drie Amerikaanse Staten waar hij werkzaam was als arts, ingetrokken. Dit betekend echter niet dat hij zijn beroep niet mag uitoefenen in het buitenland, zo meldt NoticiaCla. De uiteindelijke beslissing ligt bij de Arubaanse autoriteiten.

Foto: NoticiaCla

3 reacties op “Voormalig arts Michael Jackson wil aan de slag op Aruba”

  1. Waarom is hij niet op zoek naar een “second chance” in zijn geboorteland Amerika?

  2. Murray heeft het systeem ook perfect gediend als zondebok. Krijgt hij nu een “beloning”? Het systeem wilde Michael Jackson toch al lang weg hebben, omdat deze de moed had om dit systeem aan te vechten. Zowel binnen de muziekindustrie alsook op politiek vlak. Murray was een tool die hiertoe gebruikt werd. In opdracht van Weizman, Branca, Anshelm, Phillips, SONY en een paar andere bonzen c.q. multinationals? Dit om de ware daders te maskeren? Namelijk hunzelf? En hoe is het mogelijk, dat een rechtssysteem een vals testament goedkeurt als authentiek? Terwijl bewezen is, dat Michael op de dag van ondertekening niet op die plek kon zijn; Hij aan de andere kant van de VS was? Etc.etc. Maar ditzelfde rechtssysteem was ook al tegen hem in de door dit systeem zelf verzonnen zaken m.b.t. de kindermisbruikschandalen. Zoals inmiddels bewezen.

  3. Ach ja die man heeft ons idool vermoord. De meest artisten gebruiken veel spullen om op de been te blijven met al die optreden achter elkaar.Pop artist is een moneymaker voor deimpresario/managers/platenbazen. Zo was ons popidool ook eentje van. Misschien is deze dokter Murray ook onder druk van de platenbazen moeten werken. De rechter heeft hem al veroordeeld. Persoonlijk vind ik dat de Dokter Murray toch een second chance mag hebben. Misschien kan die man veel betekenen voor de know how voor Aruba. Ik denk niet dat deze man het een tweede keer zal proberen. Hij mag werken onder auspicien van een goede specialist.Verder hoop ik dat de autoriteiten op Aruba de juiste beslissing nemen zodat die Dokter verder kan kijken wat hij gaat doen met zijn kennis.