• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

sepp blatterCURAÇAO – Sepp Blatter, de scheidend voorzitter van de wereldvoetbalbond FIFA, heeft vandaag weer eens zijn schone geweten benadrukt. De 79-jarige Zwitser is niet corrupt en meent dat hij na zijn dood in de hemel komt, zegt hij in een interview in het Duitse tijdschrift Bunte.

“Als mensen mij ervan beschuldigen dat ik corrupt ben, dan vraag ik mij af of ze de betekenis van dat woord kennen. Mensen die mij ervan beschuldigen dat ik corrupt ben, horen thuis in de gevangenis.”

Omkoping
Blatters organisatie ligt zwaar onder vuur vanwege omkoping tot in de hoogste regionen van de FIFA. Veertien officials van de wereldbond zijn door justitie in de Verenigde Staten beschuldigd van corruptie. Blatter blijft bij hoog en laag volhouden dat hij er niets mee te maken heeft. ,,Ik sta open voor kritiek, maar als mensen mij corrupt noemen omdat de FIFA corrupt is, schud ik mijn hoofd.”

Geloof
Blatter zegt dat zijn geloof hem door de moeilijke tijd heeft geholpen. ,,Ik ben een religieus mens en ik bid ook. Ik bezit een gouden kruis dat is gezegend door paus Franciscus. Ik kom na mijn dood ook in de hemel. Ik geloof namelijk niet dat er een hel bestaat.”

3 reacties op “Blatter: ‘Ik kom in de hemel’”

 1. Hij heeft zijn schaapjes al ruim op het droge.
  Een andere benaming voor een droge is een zandbank.
  Schaapjes op het droge etc. waarvoor, waartoe, waarheen, voor welk doel, wat doet het ertoe? Eeuwig leven, jezelf eeuwig vermaken, eeuwig achter de meisjes jagen, eeuwig van alles kunnen kopen, tig auto’s, tig huizen, eeuwige jeugd?????????????????????
  Of je nou je schaapjes op een droge, zandbank of de wereld ruim binnen hebt
  maakt niets uit, daar het nooit iemand is gelukt iets mee te nemen naar het hiernamaals.
  Nota bene, ook de farao’s en miljonairs ofwel geld en bezit jagers dachten dat zij hun rijkdom mee konden nemen.
  Blatter en andere geldschrapers moeten maar eens doen wat de Saoedische prins van plan is, namelijk zijn bezit doneren ter verbetering van de wereld voor de jeugdigen en behoeftigen in de plaats van het geld op te potten.
  Het is beter dat Blatter zich de handen brandt dan dat ik dat voor hem doe.
  Vraag me nog altijd af waarom personen als Mugabe, Blatter, wijlen vele presidenten, presidenten werknemers verenigingen en zo door er alles aan doen, willen doen, om aan de macht te blijven.
  Zou het zo zijn dat zij de nodige tijd denken nodig te hebben om al hun wanpraktijken schoon te vegen c.q. op te ruimen?
  Roem is vergankelijk, zolang ja datgene doet en kan doen wat je roem geeft, ben je bekend.
  Macht is relatief, zolang je eerlijk gekozen wordt en de kiezers dat willen heb je macht.
  Geld is vluchtig als gas, een beetje wind erdoorheen en het verdwijnt.
  Wat blijft is hoe je geleefd hebt en wat anderen en je geest zelf denkt van je handelen.
  Blatter a keda te ku puitunan a kuminsa sali for di bou di makútu.

 2. Velen denken, dat er alleen een hemel is en iedereen daar naar toe gaat, maar dat ter zijde. Ik denk, dat de slimme Blatter zich niet aan corruptie schuldig heeft gemaakt en zeker niet bewijsbaar. Waarom zou hij ook. Hij heeft zijn schaapjes al ruim op het droge na ongeveer 20 jaar FIFA. Zijn gigantische salaris weet niemand en is strikt geheim en ook dat heeft hij kunnen regelen met zijn monddode marionetten.

 3. Ja ja Blatter. Als jij in de hemel komt, dan komen Marvelyne Wiels, Jacinta Schoop, Gerrit Schotte, Maria Liberia Peters, Lucille Wout, Anthony GO-DEAD (Godett) en zij geliefde zusje, Rozier, etcétera etcétera pffffffffffff, té veel om op te noemen, óók in de hemel. And last but not least………………………..daar komt ie…………………. IVAR ASJES. YYYYEEEAAAAAHH. Tja Blatter, het wordt een hemel vol “BOEFJES”. Neen, daar zullen zij het niet lang volhouden, want de hemel is een plaats van rechtvaardigheid, en daarmee zullen deze “engeltjes” het kei en kei hard moeilijk hebben, zij zullen echt niet blij mee zijn. Want in de hemel kunnen zij niet STELEN, anderen OPLICHTEN, GELD ONDER TAFEL AANNEMEN, DUBIEUZE HANDELTJES VERRICHTEN, FLESSENTREKKERIJ BEOEFENEN, SNOEPREISJES MAKEN, EEN MAFFIA-VRIENDEMKRING OPBOUWEN, ZWENDEL PRAKTIJKEN. En dit alles Blatter, met jou erbij, wordt het een TOETOE DI BOONTJI WOWO PRETU. UN BAINA. UN PROBLEMA. STOP HOMBERT. HENDE L’ON KERE. WARDA BO CURPA SWA. DOS TENE, UN PUSHA.