• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

handboeienCURAÇAO – De man die gisteren rond het middaguur de Freeport Jewelers in de Renaissance Mall probeerde te overvallen, is opgepakt. Het gaat om de 32-jarige Colombiaan A.M.B.Y. Met een hamer sloeg hij tevergeefs op de winkeldeur in. Een bewaker hoorde dit en en loste een schot. Y. koos toen het hazenpad.

De overvaller was gekleed in het zwart en gewapend. Hij sloeg per auto op vlucht in de richting van de Rouvilleweg.

Arrestatie
De politie zette daarop een zoektocht in. Met hulp van bewoners werd hij rond 13.00 uur gevonden en gearresteerd. Hij zat toen in een auto in Saliña.

3 reacties op “Overvaller Freeport Jewelers opgepakt”

  1. Zal nog leuk worden in de toekomst nu de visumplicht voor Colombianen is afgeschaft. Iedere idioot kan bedenken dat de Colombianen die het minst te makken hebben in hun vaterland hun opwachting zullen doen op het Eiland. Deze Colombiaan is maar een voorbode van wat ons te wachten staat.(zou kunnen staan) Ze zullen zeer waarschijnlijk de spijs van het brood der curacaouse bovengilde opeten. Cynisch bedoeld, maar niet ondenkbaar.

  2. Raak schieten is ook al te moeilijk.

  3. Ja, gezellig winkelen in de Renaissance mall met schietende bewakers. Er zijn andere middelen om je te beschermen tegen inbraken en overvallen! Dit is gewoon belachelijk, schietende bewakers. De volgende keer schieten de overvallers of terug of ze schieten de bewaker al van tevoren neer. Dit geeft alleen escalatie van geweld en GEEN gevoel van veiligheid.