• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

PolitieCURAÇAO – De Unit Speciale Taken heeft het er maar druk mee. Gisteren verrichtte het team nog meer aanhoudingen in verband met het overtreden van de Toelatingswet. Twee Dominicaanse vrouwen en een Venezolaan werden aangehouden tijdens controles bij horecagelegenheden.

Maandag werden er al acht mensen zonder papieren aangehouden bij bushaltes. De illegalen zijn overgedragen aan de immigratieautoriteiten.

8 reacties op “Meer mensen zonder papieren aangehouden”

 1. @Ach ja
  Wat is volgens jou vuil werk dan?

 2. Het woord makamba gebruiken is discriminatie.
  Maar nederlanders …. zijn koninkrijksgenoten is dat ook.
  Er bestaat geen Curacao paspoort alleen een cedula. Ben je hier geboren en heeft een ouder een nederlands paspoort dan ben je ook Nederlander.
  Die rechts wege toelating en de 525 naf aan kosten is ook discriminatie.
  Nederland moet dat voortaan ook maar gaan heffen en ja die voldoende middelen van bestaan verzekering en niet te vergeten bewijs vn. Goed gedrag ook niet waar ?

 3. O, ja , ik complimenteer de Unit voor hun goede prestaties, en dat vind ik op zijn plaats. Nederlanders zijn koninkrijksgenoten, ze zijn altijd welkom.

 4. @die
  Brilliante opmerking .Tuurlijk .Ja precies.. al die illegale makambas profiteren van de uitkeringen hier en die oudjes kapen ook nog eens allemaal de goede banen weg niet waar.. Ze moeten ze er allemaal uitgooien zeker.. Dan is er weer plek in de albert hein bij de ingang…. AOW opbouwen in Nederland en hier illegaal werken ??? hoe doe je dat eigenlijk.. Dat wil ik ook…

  AOW hier ontvangen betekend dus ook hier AOW geld uitgeven.
  Dat is heel wat anders dan de “illegalen” die hier werken en vervolgens zoveel mogelijk centjes richting hun moederland sturen… Uit dat financiele oogpunt gezien is het juist dat illegalen worden uitgezet. Maar dan ook bijvoorbeeld alle groene blaadje dames want ook dat is maar hele grote geld drain.

  Stagiares pensionados marine personeel meehelpende ambtenaren…. Daar wil je best een eiland vol van hebben… Die leveren juist geld op. En die groepen en zeker de de stagaires krijgen ook nog eens veel bezoek… Illegale niet nederlanders komen zeker nog wel eens in koraal specht terecht.. Maar de meeste worden direct uitgezet. Die andere groep… tja.. Yo korsow politici.. wel maar makambas.. niet zo veel denk ik.

  Nederlanders / Makambas die AOW ontvangen… Zo… Yu Korsow die naar nederland gaan en daar jaren lang werken en dan terug komen met hun pensioen.. Dat mag wel zeker Discriminatie die woord ken je ?

  “Illegale AOW ontvangers”… Elke nederlander niet geboren op dit eilandje krijgt zonder problemen een toelating van rechtswege als ze woonruimte hebben een medische verzekering en meer dan 36.000 naf per jaar ontvangen..
  Dus hoeveel illegalen AOW ers ken je eigenlijk..

  Zuid ameikanen die werk doen dat de makamba niet wil… ahum……. Ik denk dat je de volgorde van dingen een Beeeetje door elkaar gooit.

 5. Dat ze maar een keer gaan controleren op Nederlanders zonder verblijfsvergunning (lees hier profiteren zonder een cent belasting te betalen) want niet iedere makamba gedraagt zich volgens de regels. Snap niet dat daar niks aan gedaan wordt; lekker AOW opbouwen in Nederland en hier zwart werken!! Dubbelinkomen terwijl de hardwerkende Zuid Amerikaan wordt afgestraft voor werk wat de makamba niet wil!

 6. Hopi bon werk. illegalen eruit …. Ja.. we hebben geen plek voor hun… Wat een visie..

  Fraude doodrijder oplichter Schotte heeft ooit eens een rapport ontvangen dat als eindoordeel had dat Curacao te weinig mensen heeft, er moest worden gewerkt naar een grotere bevolking. Draachkracht.

  Illegalen s’ochtens oppakken die naar hun werk gaan. Horeca gelegenheden zwaar gaan controleren. Tuurlijk illegaal is illegaal. Een aanvraag verblijfsvergunning kost nu pots zo rond de 600 naf. Met alle respect… Die mensen willen wel werken en leveren wel service.. Probeer maar eens goede mensen te krijgen in de horeca..
  Werkers die niet lopen te kletsen met elkaar als er een rij mensen voor hun neus staat.
  Bergwensa.

  Illegalen vangen ja dat kan, zet je 1 advertentie dat illegalen gratis papieren kunnen krijgen bij immigratie, mortiers weg staat plots weer helemaal vol niet waar.

  Toeristen en burgers worden nog volop overvallen, beroofd. Politur… oja aan de baco op Mambo beech. zeker. Cameras voor miljoenen,… Onderwijs is een puinhoop, instructie taal is zoo belangrijk.. Verkeer moet een nieuwe advies groep krijgen. Corrupte criminele Politci vervolgen.. ahum.. Zelfs justitie is hier corrupt en waarom krijgen we de schizofrene kneusjes uit Nederland toegestuurd…. Kinderen worden misbruikt en mishandeld.. Scholieren gaan met honger naar school. O ja dieren.. hee chacho aan de ketting dat inormaal noh..
  Afval dumpen we overal met pijpen naar de zee. Holy smoke… Ja de fik erin kan ook.
  China is nu plots de verlosser… Jasjes en consorte bai China, de Isla aan China verkopen… China salvage. Zouden ze ook dokters hebben daar…
  Wat gaat Jasjes zeggen in China.. Chino Chino.. Un batata pojo pinda saus.. ha ha… Nee daar houd hij wijs z’n mond dicht… De rotterdammer… Boka sera.

  Tuurlijk laten we nog snel even wat “illegalen” weg sturen…
  De arme chavista Venezuelanen kunnen al lang zonder problemen binnen komen en kwamen ze eerst om credit cards te verzilveren zal dat nu snel veranderen in een ander doel. De Cubaweg zit er vol mee niet waar…

  Heee July 1.. Feest in de USA. Maar hier dan gaat de grens open voor.. Colombia visa vrij..
  Insel air zal vast gaan vliegen naar Barranquilla met de Fokker 70….

  Typisch Curacao akties op de verkeerde plek..
  Penny wise pound foolish noemen ze dat in Engeland.

 7. Ach ja Welten, en wie doet hier dan het vuile werk? Jij?

 8. Goed werk. Alle illegalen eruit!!! Laten ze in eigen land gaan wonen. We hebben geen plaats voor illegalen.