• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

RBCCURAÇAO – Skimming en andere vormen van misbruik met betaalpassen komen steeds vaker voor. Om de veiligheid van haar klanten te vergroten blokkeert de RBC Royal Bank vanaf nu betaalpassen voor internationaal betaalverkeer. De passen zijn hierdoor alleen te gebruiken op Curaçao, Aruba, Bonaire, Sint Maarten en Saba, tenzij je anders wenst.

De instelling kan makkelijk worden gewijzigd. Dit kan telefonisch, per email, persoonlijk bij één van de filialen of via Netbank bankieren. De wijziging wordt dan binnen 24 uur verwerkt. De maatregel wordt per direct ingevoerd.

Veiligheid
“De veiligheid van onze klanten staat voorop, maar elke klant is anders. We hebben klanten die wekelijks in het buitenland zijn voor zaken, maar ook klanten die slechts sporadisch reizen. Een uniform veiligheidsbeleid zou de individuele klant niet de nodige flexibiliteit bieden. Daarom bieden wij extra bescherming aan via het betaalprofiel. Klanten kunnen nu zelf aangeven of ze ook in het buitenland willen pinnen en geld opnemen,” zegt managing director van RBC Dutch Caribbean Steven Coutinho.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je bellen naar de RBC-klantenservice of langsgaan bij één van de filialen. Het nummer van de klantenservice is +59997638438.

1 reactie op “RBC blokkeert bankpassen voor buitenlands betaalverkeer”

  1. Toen ik dit twee jaar geleden tegen de bnkmedewerkster had gezegd zei ze dat het niet mogelijk was om dit te doen…. Soms moet je als je iets niet weet gewoon je mond houden en informeren mevr. de bankmederwerkster van RBC