• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Sambil_9jan14_07CURAÇAO – Nog tien dagen en dan gaat Sambil open. Op donderdag 28 mei opent het winkelcentrum in Veeris om 10.00 uur haar deuren voor het grote publiek. Op vrijdag 29 mei wordt het lint doorgeknipt. Naar schatting zijn er bij de opening 40 huurders klaar om klanten te ontvangen.

In de weken en maanden daarop worden er meer winkels geopend. Het winkelcentrum biedt daarnaast gratis wifi.

Openingstijden
Sambil is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 21.00 uur. Op zondag en feestdagen is het winkelcentrum open van 12.00 tot 19.00 uur. Voor meer informatie kan je de website raadplegen.

Sambil

10 reacties op “Tien dagen voor de opening van Sambil”

 1. Heel gek maar voor een Shopping Mall die over een paar dagen open gaat is er maar verrassend weinig activiteit te zien…je zou verwachten dat de vrachtwagens met goederen af en aan rijden om de winkels te bevoorraden. De afgelopen dagen overdag regelmatig langs gereden maar amper iets te zien, ben benieuwd naar de openings ceremonie…

 2. Effe serieus … noem het maar gelijk ghost town veeris … check voor de grap hoe groot dat winkelcentrum is en probeer je dan voor te stellen hoe klein het aantal van 40 huurders is op het totaal … ik denk dat Punda het inderdaad makkelijk overleefd 🙂

 3. 3 jaar………. 2 jaar…..

 4. Ach ja, de meerderheid van de mensen hebben amper geen geld om te besteden, en wie het wel heeft doet het niet op Curaçao, is niet chique toch? Daarom wordt het een hangplek voor wie graag in de airco zit en van de gratis wifi wil genieten, want zo te zien kun je je er een dagje vermaken zonder een cent uit te geven!

 5. 40 huurders zijn ‘klaar’ voor de opening ?
  Sambil is ongeveer 2 jaar te laat opgeleverd en nog altijd krijgen sommige huurders het niet voor elkaar om op tijd klaar te zijn ?
  Krijg eerder het idee dat ze de boel niet verhuurd krijgen. De food court zou 26 outlets krijgen, maar ik tel er hooguit een stuk of 10. Een vaste klant van alle Sambil malls heeft zelfs afgehaakt, dat is toch tekenend.
  Wat je dus nu bij de opening gaat krijgen is dat het publiek vol enthousiasme binnenkomt, na 5 minuten is uitgekeken (3/4 staat immers leeg) en daarna weer weggaat om voorlopig niet meer terug te keren. Wat zou je immers in een lege shopping mall moeten zoeken ?

  Hoop het niet voor Sambil, maar aangezien ik dit scenario al in andere landen heb gezien, komt het mij voor als ‘begin van het einde’.

 6. Wie doet mee met de weddenschap 3 jaar en dan is het afgelopen….. ?

 7. 40 winkels van de 150 plekken, dat is een leegstand nu al van 70%… Nou dat is nog eens een goed begin. dat is meer leegstand als in punda. Dit was weer een geweldig idee van Schotte en Cooper om dit hierheen te halen, wat een succes!

 8. Er is gratis WiFi in Punda!

 9. vraag me af of ze meer in en uitgangen hebben geplaatst, voor veiligheid van de klane en de mensen die daar weken

 10. Da’s ook een goed idee voor Punda. Gratis Wifi trekt klanten.