• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

ingezondenCURAÇAO – Spraakmakend nieuws, knallend evenement of sportief hoogstandje? Soms wil je als lezer zelf in de pen klimmen. Bij Versgeperst.com zijn ingezonden brieven welkom. De heer Moneer doet zijn beklag over de dienstverlening van telecombedrijven UTS en Digicel.

Wie kent het gevoel? Vooruit willen maar toch elke keer tegen een muur aanlopen? Tegengewerkt worden door instanties met nul komma nul flexibiliteit? Herkenbaar?

Nou, dan heeft u waarschijnlijk nog geen kennis gemaakt met de business desks van UTS en Digicel. Sinds juli 2014 ben ik hier bezig met het krijgen van een datasimkaart. Inmiddels, bijna tien maanden later sta ik hier gefrustreerd voor mij uit te staren. Geen datasimkaart, alleen smoesjes, leugens en het afschuiven van fouten naar elkaar toe. Mijn project op Curaçao loopt nodeloos vertraging op waardoor ik word opgezadeld met hoge kosten.

Dat er iets mis is bij deze twee telecomproviders is overduidelijk. De telefoon wordt niet beantwoord en als ze de telefoon wel een keer opnemen en de vragen te moeilijk zijn? Dan wordt per ongeluk de verbinding verbroken om vervolgens niet meer op te nemen.

Dan stapt u toch gewoon binnen zou u zeggen? Ja dat kan.
Ik ben meerdere keren aan de balie geweest. Ik ben te woord gestaan door de medewerkers en elke keer opnieuw mijn verhaal uitgelegd. Natuurlijk weet deze medewerkers nergens van af. Ook al spreek ik elke keer dezelfde medewerkers.

Bij UTS zelfs twee keer een contract getekend dat er geleverd zou worden met een handtekening, ingangsdatum etcetera. Nou geleverd is er niet. Dus maar een stapje hoger proberen: de Manager Business Market is ingeschakeld. Na meerdere telefoontjes en beloftes over terugbellen, heb ik ook hier moeten constateren dat het gebakken lucht gehalte behoorlijk hoog is.

Wat nu? Bij wie kan je dan terecht. UTS geeft niet thuis, Digicel geeft niet thuis. Dan zou je zeggen, dan stap je naar het ministerie waar Telecom onder valt. Ja dat is de oplossing!

Na meerdere telefoontjes en e-mailberichten naar dit ministerie moet ik toch concluderen dat er niks op zit dan dit keer een helm op te zetten en nog maar een keer tegen de muur aan te lopen.

Hopen op het moment dat UTS en Digicel wakker worden en beseffen dat dienstverlening en sales de belangrijkste elementen zijn om een bedrijf draaiende te houden………………………………. Scheelt de klant een hoop ‘hoofdpijn’.

4 reacties op “Ingezonden: ‘UTS en Digicel, van het kastje naar de muur’”

 1. welkom op Curacao!

 2. Hier worden wij op Curacao zeker niet beter van. Altijd alles te laat en bijna niemand de afspraken nakomen. Laten we nu gewoon met zijn allen doen wat we beloven en beloven wat we doen.
  UTS en DIgicell kom op. Behandel je klanten als klanten en geef ze waar voor hun geld! Jullie doen het niet voor niks maar jullie worden hiervoor betaald!

 3. (aangetekend) briefke “ingebreke stelling” en opzegging contract sturen ….en afwachten on er iemand daar wakker wordt.

 4. Beste NN,
  Jammer dat je zulke slechte ervaringen hebt. Wat jij te weinig kreeg, kreeg ik teveel;
  Onlangs een vaste telefoon en internet aangevraagd bij UTS. Levertijd tussen de 10 en 15 werkdagen volgens de medewerker in de UTS-store aan de Gosieweg. Na één week werd ik al gebeld door een monteur dat hij bij mij voor de deur stond om alles aan te sluiten. Helaas was ik toen niet in de gelegenheid om naar huis te komen. Zelfde avond werd ik terug gebeld door klantenservice UTS en een nieuwe afspraak gemaakt. Op de afgesproken dag , zelfs nog ruim voor de afgesproken tijd stonden de monteurs te trappelen om mij aan te sluiten. En…..razendsnel en perfect geregeld. Hopelijk gaat het bij jou ook goed komen…..