• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

KorpspolitieCURAÇAO – De man die op zaterdag 25 april gewond raakte bij een verkeersongeluk, is vrijdag overleden in het ziekenhuis. Het gaat om Maurits Albert Schotborg, geboren op 5 april 1962 op Curaçao. Schotborg zat op zijn motor toen hij op een auto botste.

Dit gebeurde op de kruising van de Schottegatweg Oost en de Santa Rosaweg. Volgens de politie zou één van de betrokkenen door rood licht zijn gereden.

4 reacties op “Motorrijder overlijdt in het ziekenhuis”

 1. Verkeersovertreders, weet gerust en vertrouw op rechter Irma Lips.

  Die produceert immer vonnissen, immer vrijspraak, met haar bips.

 2. Vele getuigen zijn geen terdege getuigen.
  Het is bekend dat daar waar er sprake is van een gebeurtenis met getuigen, het weergave van het gebeurde verschillende tinten krijgt, daar ieder getuige iets vergeet, anderen
  iets toevoegt, anderen een andere kleur zag, het voorval van een ander heeft bekomen c..q. vernomen, men soms door familie en vrienden relatie subjectief (door gevoelens beïnvloed) bezig is te verklaren (vaak ten gunste of tegen) de relatie, of om de sensatie iets verklaart.
  Vaak ligt de waarheid daar ergens tussenin. Wie te geloven?
  Welk krant schrijft het juiste? Hoe komt u bij benadering van de waarheid dat te weten?
  Juist, door meerdere kranten te lezen en de verschillende verklaringen aan te horen, en dan nog, met een hoor- leesfilter. De waarheid ligt vaak ergens tussenin.
  Afwachten dus, VITO. De officiële instanties moeten nog spreken en zie ik aan het commentaar van Jolly dat u, mogelijk, voorvallen en gegevens, door een vergissing, door elkaar hebt gehaald?
  Vaak gebeurt er aan het begin maar 1 of 2 dingen maar verandert dat gaande het doorvertellen in 5 of meer weergaven van het werkelijke gebeuren 1 of 2.

 3. Vito, mijn vraag is of jij niet incidenten door elkaar haalt.Het waren 2 ongelukken met motors , een van de politie agent onder invloed waar Dhr Janga ( r.i.p) verongeluktte, hij was ter plekke overleden en de andere was van Dhr Schotwond (r.i.p) waar iemand door rood reed. Of daar ook bestuurder onder invloed was weet ik niet. Hoop dat er getuigen waren en dat uit onderzoek zal blijken. Veel sterkte.

 4. Volgens het berichtgeving hierboven staat dat “Schotborg zat op zijn motor toen hij op een auto inbotste”. Ik heb van ander verhaal gehoord dat de auto afkomstig uit de sta Rosa weg wilde keren en hem heeft aangereden op de kruising en een ander verhaal dat de auto door rood heeft gereden en hem heeft aangereden. Graag wil ik weten wat de getuigen zeggen over dit ongeluk. Was de bestuurder van de auto onder invloed van drank of noem maar wat? Dat was mijn vraag.Want Mauchi was bekent geen roekeloos motorrijder te zijn. Trouwens motrocyclesrijder rijden meer voor de sier en geluid dan hard rijden. Graag wil ik een duidelijk horen verhaal wat er echt is gebeurd.