• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

gonzalez1CURAÇAO – De politie is op zoek naar de dertienjarige Mitchell Joel Dustin Raymond Gonzalez. Afgelopen zaterdag liep hij rond 12.00 uur van huis weg na een discussie met zijn moeder. Het jongetje keerde niet meer terug. Mitchell is woonachtig aan de Kaya Grusonia in Montaña Abou.

Toen Mitchell van huis wegliep had hij Adidas-schoenen aan.

Informatie
Mocht je Mitchell ergens hebben gezien of meer weten over zijn vermissing, neem dan contact op de politie via telefoonnummer 917. Dit kan ook anoniem via 108.

Zie hier een foto van Mitchell.

gonzalez

2 reacties op “Dertienjarige jongen weggelopen van huis”

  1. Je hebt flink commentaar Roberto. Vergelijk je eigen situatie van vroegen niet met jongeren van nu. Als je wat goeds wil doen, ga dan naar buiten en ga hem zoeken.

  2. Tja, wij leven echter allemaal in een wereld die vol is van zulke slechte hoedanigheden. En wij worden er voortdurend mee geconfronteerd. Tieners dienen te beseffen dat hun ouders heel goede raadgevers zijn omdat zij (ouders) meer ervaring in het leven hebben en jarenlang blijk hebben gegeven van hun liefdevolle bezorgdheid. In dit stadium van hun leven zullen verstandige tieners zich dus niet van hun ouders afkeren en/of zelfs van huis weglopen zoals in dit geval. Tieners hebben de verzekering dat hun ouders voor hen klaarstaan als zij hen nodig hebben. Weglopen van huis is meestal een gemakkelijk overgenomen houding van andere medescholieren, en wordt door vele jonge wereldlingen als dé manier beschouwd om problemen op te lossen. Deze knaap blijkt geen waardering te hebben voor de aan hem geboden ouderlijke zorg. De redenen waarom jongeren van huis weglopen, zijn vele en vaak erg gecompliceerd. Voor mij persoonlijk was het (in mijn tijd) “ondenkbaar” en “onmogelijk” een “discussie” aan te gaan met mijn vader en/of mijn moeder. Laat staan om van huis weg te lopen. Zo’n gedachte mág, zál, en kán nooit ofte nimmer in mij opkomen.Vast staat dat als een jongere wegloopt, dit gewoonlijk een symptoom van een stoornis is in de huiselijke omgeving, Misschien, let wel, MISSCHIEN loopt het kind ook weg wegens reeds bestaande problemen. Het kan dus ook anders zijn zoals fysieke mishandeling, verwaarlozing, gebrek aan liefde, echtscheiding, buitensporige eisen of hardvochtige en onbuigzame regels. Maar nogmaals, in dit geval hoeft het NIET zo te zijn. Wij weten NIET wat er aan de hand is. Bewezen is ook dat wanneer aan weglopers wordt gevraagd waaróm zij van huis zijn weggelopen, geven de meesten van hen redenen op waarbij de verhouding met hun ouders betrokken zijn. Laten wij hopen dat men meer te weten zal komen over zijn vermissing en dat hij wederom verenigd zal worden met zijn ouders. Gezond en wel.