• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

KorpspolitieCURAÇAO – In Buena Vista is gisteren een vrouw gewond geraakt toen iemand een handgranaat in de richting van haar woning gooide. Dit gebeurde aan de Saonaweg, zo schrijft de ochtendkrant Extra. De vrouw raakte gewond aan haar been. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie heeft niet bevestigd dat het om een handgranaat ging. Wel dat er een explosie heeft plaatsgevonden en dat de vrouw daardoor gewond is geraakt.

3 reacties op “Vrouw gewond door handgranaat”

 1. Overdrijven is ook een kunst. Er is van officiële zijde geen bevestiging dat het een handgranaat was. Als het een handgranaat was had het grote schade aangericht en was de vrouw zeer waarschijnlijk gedood.Gelieve niet vergeten dat we op een eiland wonen waar de kunst van het floria kos hasiele mas grandi ku e ta bloeit. Zal mij niet verbazen als men volgende week zegt dat het om een martín of een donderboos ging. Dus vuurwerk, maar wel heel krachtig. In Nederland met oud & nieuw vrij te koop. Met het nieuwe vuurwerk kunnen zelfs auto’s opgeblazen worden. Verbieden die handel.

 2. Het wordt steeds gezelliger op het eiland…

 3. Een handgranaat ?
  Neem aan dat die gewoon bij de Centrum of AH is gekocht ?
  Wanneer gaan we nu eens eindelijk die barkjes werkelijk binnenste buiten keren ? Alle wapens, alle illegale spullen komen vrijwel alleen binnen via de barkjes. Is het nu echt teveel gevraagd om die bootjes grondig te controleren alvorens ze tot dit eiland toe te laten ?
  En ook gaarne controleren bij het verlaten………….veel gestolen goederen verdwijnen via de barkjes weer van ons eiland.