• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

sabaCURAÇAO – De politie op Saba onderzoekt de dood van een vrouwelijk student (23) van de Saba University School of Medicine. Een vriend van de jonge vrouw trof haar lichaam gisteren rond 10.00 uur aan in haar appartement in The Bottom. Dat meldt Caribisch Netwerk.

De politie heeft nog geen statement gegeven over de omstandigheden rond de dood van de vrouw. Het is niet duidelijk of zij is omgekomen door een misdrijf, een natuurlijk dood is gestorven of dat er sprake is van zelfmoord. De politie op Saba wacht op de hoofdinspecteur van Bonaire die morgen aankomt op het eiland.

Geslaagd
Vrienden van de student geven aan dat de vrouw zich niet anders dan normaal gedroeg de afgelopen dagen. Ze was net geslaagd voor haar examens. Deze week verlaten veel studenten van de medische school het eiland voor de voorjaarsvakantie. Dit zorgt voor grote drukte op het vliegveld. Even ontstond het gerucht dat de vluchten gecanceld zouden worden, maar alleen de vlucht die gepland stond toen het nieuws zich verspreidde over het eiland liep een korte vertraging op.

Eerdere verdwijning
Er zitten ongeveer 600 studenten op de Saba University School of Medicine. Er zijn amper incidenten op de school geweest, naast de verdwijning van een mannelijke student in 2007. Vermoed wordt dat de student is gaan duiken en is verdronken. Zijn lichaam is nooit gevonden.

Foto: Hazel Durand

www.versgeperst.com