• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

KorpspolitieCURAÇAO – Bij een overval op een minimarket aan de Arowakenweg is gisteren rond 21.00 uur een man gewond geraakt. Hij begaf zich achter de winkel en vroeg zich af wat er gaande was. De man liep daarop richting de winkel en werd vervolgens beschoten. Hij werd geraakt in zijn hoofd, gezicht en keel.

De vier gewapende overvallers bedreigden de mensen in de winkel en maakten een geldlade buit. Vervolgens sloegen ze op vlucht. Het slachtoffer is per ambulance naar het Sehos gebracht.

Informatie
De politie is op zoek naar tips over de overval. Mocht je meer weten of iets hebben gezien, neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 917 of anoniem via 108.

3 reacties op “Man gewond na overval minimarket”

  1. Had het Chinees consulaat schriftelijk al het idee aan de hand gedaan om de Chinese winkeliers voor bijna niets een “mistmachine” te laten leasen via haar . Maar zoals op elk idee : je hoort nooit iets / er gebeurt nooit iets mee of ja, maar …….. It’s Curacao.

  2. Echt sick… ff boodschappen halen bij je lokale minimarket, krijg je gewoon 2 kogels in je kop en je keel… Waar gaat het in godsnaam heen met dit eiland man…..

  3. Er moet echt haast gemaakt worden met het installeren van camera’s. Als er te weinig politie is, zet desnoods de leger in. En er moet snel een aantal helikopters met infraroodcamera komen. Laat die dingen desnoods 24uur per dag patrouilleren. Veel overvallers zullen dan zeker niet ontkomen en zullen zeker gepakt worden. Want dit kan gewoon niet verder zo op een klein eiland!!