• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

KorpspolitieCURAÇAO – Een 80-jarige man is gisteren op klaarlichte dag overvallen bij thuiskomst. De zakenman wilde net het hek openen van zijn woning aan de Plantageweg in Julianadorp toen hij werd aangevallen door een man. Dit gebeurde rond 16.00 uur. De overvaller sloeg hem meerdere keren in het gezicht en wist een aanzienlijk geldbedrag buit te maken.

De man sloeg daarna op de vlucht en sprong in een auto die hem opwachtte. Het slachtoffer is naar de huisarts gegaan voor zijn verwondingen.

6 reacties op “80-jarige man overvallen bij thuiskomst”

 1. @lokoloko,

  ja, leg de schuld maar neer bij het slachtoffer.
  had hij maar niet……

 2. gech schreef: De politie moet een aantal helikopters met infraroodcamera krijgen om ermee te patrouilleren.

  Een aantal, nog wel. (in NL zijn er nog geen 10, voor ‘n 100 maal zo groot oppervlak)

  Wie zal dat betalen, zoetje lieve Gerritje (de Raaf) ?

 3. Ik bewonder deze 80 jarige man dat hij op deze leettijd nog werkt en productief bezig is. Echter, heeft hij in al deze jaren niet geleerd dat men niet met grote geldbedragen moet rondlopen. Als zakenman, nooit gehoord over een “night deposit” ?
  Jammer dat ik het op deze manier moet zeggen, maar ik denk dat alleen idioten tegenwoordig met cash geld op zak rond lopen, of mee naar huis nemen.
  Dit is zeker een “inside job”. Waarschijnlijk informatie door een werknemer aan een boeven vriend door gespeeld.

 4. De politie moet een aantal helikopters met infraroodcamera krijgen om ermee te patrouilleren. Deze laffe overvallers krijgen zo geen kans om te ontsnappen.

 5. Inside job

 6. Wanneer nemen we een voorbeeld aan Singapore als het om straffen gaat voor dit soort misdrijven. Zoek maar uit hoe veilig het daar is.