• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

WorkshopVenezuela1CURAÇAO – De Curaçao Tourism Board heeft onlangs twee workshops over toerisme gegeven in Venezuela. Het thema was ‘Curaçao 2015, een jaar van ondernemerskansen’. De workshop richtte zich hierbij onder meer op de kansen voor ondernemers op toeristisch en economisch gebied. De events vonden plaats in het Renaissance Hotel in Caracas en Hotel Embassy Suites in Valencia.

Na Siman Santu organiseert de CTB nog meer workshops in Maracaibo, Barquisimeto en Puerto Ordaz.

Investeerders
Volgens de CTB zijn er op Curaçao veel kansen voor investeerders. Tijdens de workshop werden potentiële investeerders en andere gegadigden geïnformeerd over de mogelijkheden. De CTB werd bijgestaan door diverse partners uit de toerismebranche.

Nieuwe vlucht
Er waren ook verschillende vertegenwoordigers van vliegmaatschappijen aanwezig. De Venezolaanse luchtvaartmaatschappij Avior Airlines kondigde tijdens de workshop hun nieuwe vlucht aan. Vanaf 1 mei vliegen ze vanaf Maracaibo en Valencia naar Curaçao.

2 reacties op “CTB: ‘Curaçao 2015, een jaar van ondernemerskansen’”

 1. Er zijn veel vermogende Venezolaanse ondernemers die graag ergens anders hun heil willen zoeken. Vooral de VS, De Dominicaanse Republiek en Panama zijn in trek. Curacao probeert een graantje mee te pikken.

 2. Lachwekkend.
  Waarom zou je überhaupt in een land ZONDER geld ZONDER dollars de moeite hiervoor doen ?
  Als je dit doet in INDIA / CHINA / HONG KONG / DUITSLAND begrijp ik het nog, maar Venezuela ?