• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

GevangenisCURAÇAO – Christina B., de 35-jarige Sehos-verpleegster die op 15 maart om het leven werd gebracht door messteken, is niet vermoord door haar man. Arthur B. zou echter wel betrokken zijn geweest bij de moord. Verschillende media melden dat het om een huurmoord zou gaan.

De politie wil hier nog geen uitspraken over doen gezien het lopende onderzoek. De aanhouding van B. is door zijn mogelijke betrokkenheid bij de moord als rechtvaardig beoordeeld door de rechter.

Moord
Barry werd vorig week zondag dood aangetroffen voor haar huis in de Kaya Misa Alegre in Bonam. Ze had meerdere messteken aan haar lichaam. Rondom de verpleegkundige trof de politie meerdere tassen van de vrouw aan. Daaruit kon worden opgemaakt dat er een worsteling heeft plaatsgevonden toen ze net thuiskwam.

6 reacties op “Verpleegster niet vermoord door man”

 1. Dit is weer een zaak oplossen a la Curacao. Man wil zijn echtgenote vermoorden (waarom geen idee) en dan neem je een huurmoordenaar die haar in je eigen tuin vermoord. IPV meenemnn naar de noordkust en daar laten verdwijnen (wat Richard H eerder deed en er nooit voor hoefde te zitten)

 2. Verdachte is Nederlander Artur H . in online krant Hustitia staat hij met foto, naam en toenaam vermeld.

 3. Volgens alle andere media heeft hij alleen opdracht gegeven.. maar laten we eerst afwachten tot het onderzoek klaar is.

 4. Krant Vigilante staat alles erin , de man van de verpleegster is de moordenaar.

 5. Wat een monsters leven toch op dit eiland 🙁 🙁

 6. Waarom weten we na 2 jaar nog niet wie achter de huurmoord van Wiels zat en nu weten we dat wel na een paar dagen??