• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  loversCURAÇAO – De regering heeft een overeenkomst gesloten met Lovers. Het bedrijf gaat dit schooljaar melk en crackers leveren aan basisscholen en speciaal onderwijs. Dit akkoord is gisteren bereikt tijdens vergadering van de Ministerraad. Lovers kwam als beste leverancier uit de bus.

  Begin vorig jaar kwam de levering van schoolmelk in het nieuws omdat de overheid de levering van schoolmelk door Lovers vanwege een verandering in het beleid zou willen stoppen.

  Nieuw proces
  “Een functionaris van het ministerie van Onderwijs bleek buiten zijn boekje te zijn gegaan door Lovers een contract te hebben toegestuurd”, aldus premier Ivar Asjes. Er is toen een nieuwe openbare aanbesteding opgestart. In 2016 komt er nieuwe openbare aanbesteding voor een meerjarenovereenkomst voor de levering van ontbijt op basisscholen en in het speciaal onderwijs

  6 reacties op “Lovers gaat schoolmelk en crackers leveren”

  1. @ Marcel. Melk is inderdaad alleen voor baby’s en pas geboren zoogdieren, meer niet!

   Broodje aap. Natuurlijk tellen we niet mee degenen, die allergische reacties hebben op melk of tarwe.

  2. Melk is inderdaad alleen voor baby’s en pas geboren zoogdieren, meer niet!
   Dat het een levensmiddel is wil niet zeggen dat het gezond is!!
   Ook brood, uit de zgn. schijf van vijf, is een levensmiddel maar heel veel mensen zijn gezonder wanneer ze geen tarwe producten eten! Er gaan stemmen op om brood uit die schijf te (laten) halen! Ga maar Googelen op: is tarwe (on)gezond en lees over bijv. Paleo.
   Je wil niet weten hoe erg je door die voedingsmiddelenindustrie maffia in de maling genomen wordt met ongezonde producten.

  3. Asjes moest zeker iets doen voor de van der Dijsjes!!!

  4. @ Waarom nu pas. Melk is niet eens een gezond product, waarom zou je dat aan kinderen willen geven???

   Een wilde kreet zonder wetenschappelijke onderbouwing. Te veel melk zou niet gezond kunnen zijn, maar dat geldt voor meer producten. Zuivelproducten zijn gewoon levensmiddelen, welke tot ons voedingspatroon behoren en het zou zeer onverstandig zijn om die volledig te verbannen vooral voor kinderen.

  5. @Waarom nu pas

   Melk bevat calcium. Deze stof is essentieel voor gezonde botten, dus ik zou graag willen weten waar je die informatie vandaan hebt gehaald.

  6. Melk is niet eens een gezond product, waarom zou je dat aan kinderen willen geven???