• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Mapa di HNO-1CURAÇAO – Ballast Nedam, het bouwbedrijf achter Hospital Nobo Otrabanda, verkeert nog steeds in zeer zwaar weer. Het bedrijf stelde vandaag zijn verwachting voor het resultaat in 2014 naar beneden bij, door verdere kostenoverschrijdingen bij belangrijke projecten.

Eind november vorig jaar maakte Ballast Nedam bekend over geheel 2014 een negatief operationeel resultaat van 35 miljoen tot 45 miljoen euro te verwachten. Dat resultaat zal nu “materieel lager” zijn, aldus het bedrijf zonder een concreet bedrag te noemen.

Projecten
Deze bijstelling volgt na verdere kostenoverschrijdingen op de projecten A15 Maasvlakte-Vaanplein en A2 Maastricht. Bij het project A15 zijn de kostenoverschrijdingen “verslechterd” en bij het A2-project heeft de verdere uitwerking van het ontwerp van de verkeerstechnische tunnelinstallaties geleid tot fors hogere kosten.

© Novum

2 reacties op “Bouwbedrijf achter HNO in zeer zwaar weer”

 1. @ Opmerker.
  Dan hebben we altijd nog een parkeergarage, want komt als eerste onderin 🙂

 2. Het is de vraag wie er weer eens wat aan verdiend heeft. Een bedrijf dat al sinds 2 jaar in de rode cijfers zit en ook in 2014 flinke verliezen heeft geleden gaat op Curaçao een ziekenhuis bouwen.
  Heeft men geen inzage gehad in de bedrijfsresultaten alvorens de gunning aan hen te verstrekken.
  Het is te hopen dat het niet op een debacle uitloopt. Zitten we straks met een half afgebouwd hospitaal.
  Overheid; let op uw saeck!!!! Pastechi zijn maar even lekker maar kunnen wel opbreken.