• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  DSC_9908CURAÇAO – De politie heeft maandag bij een gerechtelijke huiszoeking aan de Welantinaweg gestolen deuren en ramen aangetroffen. De aluminium deuren en ramen waren buitgemaakt op 14 maart bij een inbraak op een winkel in Heintje Kool. De 36-jarige C.J.N. is ter plekke aangehouden.

  De gestolen goederen zijn in beslag genomen.

  Auto-onderdelen
  Bij een andere inval trof de politie gestolen auto-onderdelen aan. Deze waren op 21 februari buitgemaakt bij een inbraak op een winkel aan de F.D. Rooseveltweg. De onderdelen zijn in beslag genomen, maar er kon geen aanhouding worden verricht omdat er niemand aanwezig was in de woning.

  Koffie
  Gisteren verrichtte de politie ook een inval bij acht toko’s. Bij zeven van de acht winkels trof de politie gestolen goederen aan. De koffie uit deze toko’s bleek gestolen te zijn bij een inbraak op een importeur in de Savaan en bij de Sportlaan op 17 en 22 februari. Hierbij werd voor meer dan 62 duizend gulden aan koffie gestolen. De gestolen goederen werden herkend door hun batch code. Er zijn vijf mannen en twee vrouwen van Chinese afkomst aangehouden.

  Code
  Mocht je ook producten hebben gekocht met de batch code 326 0363 en de bon nog hebben, neem dan contact op met de recherche via telefoonnummer 917. Dit kan tussen 08.00 en 16.00 uur. Je kan ook anoniem contact opnemen via de tiplijn 108. De politie hoopt op deze manier nog meer gestolen goederen te kunnen traceren.

  DSC_9911

  DSC_9907

  DSC_9906

  DSC_9913

  DSC_9899

   

  DSC_9890

  2 reacties op “Vondst gestolen goederen bij inval woning en toko’s”

  1. De Chinezen zijn inmiddels goed geïntegreerd hier.

  2. Ai ai ai en ik dacht dat de chino’s op het eiland zulke braverikken waren…

   Ook zij grijpen tegenwoordig naar roofachtige middelen om het verschil te maken in de maatschappij.

   Waar gaat dit allemaal toch naar toe……

   Hopi jammer