ingezondenCURAÇAO – Spraakmakend nieuws, knallend evenement of sportief hoogstandje? Soms wil je als lezer zelf in de pen klimmen. Bij Versgeperst.com zijn ingezonden brieven welkom. John Baselmans vraag zich af wanneer het laatste stuk Weg naar Westpunt eindelijk vernieuwd gaat worden.

Op 25 februari van dit jaar leek het er even op dat heer Earl Balborda zijn belofte ging nakomen. Het laatste stuk “Weg naar Westpunt” ter hoogte van Tera Cora zou eindelijk vernieuwd gaan worden. Verhoging hier, nieuwe verlichting daar en een stoeprandje. Zo, alles zou veilig worden!

In alle kranten zagen we de ‘groundbreaking’ met de nodige speeches en drankjes. “Morgen start Curaçaose Wegenbouw met de werkzaamheden”, waren de veelbelovende woorden. We zijn nu ongeveer een kleine drie weken verder en buiten dat de plaat van de Curaçaose Wegenbouw nog steeds op dezelfde plaats staat, is de ‘groundbreaking-machine’ weer verdwenen en moeten we dagelijks hobbelen over het laatste stuk Weg naar Westpunt!

Was dit alles een politieke stunt of mogen de bewoners van Tera Cora zich ook werkelijk gaan verheugen op het laatste stukje veilige weg dat nu al jaren beloofd is maar er nooit is gekomen?

Aankondiging

Receptie

www.versgeperst.com