• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  vuurwapenCURAÇAO – G.G.J. en de Jamaicaan R.C.P.J.H. zijn vandaag veroordeeld voor de gewapende overval op Toko Kadushi op 20 november vorig jaar. De mannen kregen een celstraf van 48 maanden waarvan achttien maanden voorwaardelijk opgelegd en een proeftijd van drie jaar. Eigenaar Kaijian Huang werd tijdens de overval bedreigd en geslagen met een vuurwapen.

  De mannen maakten flessen dranken en een geldbedrag van 300 gulden buit. De derde verdachte in deze zaak, W.E.M. werd veroordeeld voor medeplichtigheid. Zijn rol was volgens het Gerecht namelijk minder groot. M. hielp bij de overal en was de bestuurder van de vluchtauto. Hij kreeg een straf van 30 maanden waarvan tien maanden voorwaardelijk opgelegd en een proeftijd van drie jaar.

  1 reactie op “Mannen veroordeeld voor gewapende overval Toko Kadushi”

  1. En zij mochten het gestolen waar en geld houden. Het wordt tijd om rechters en officieren van justitie verantwoording te laten afleggen. Waar blijft de politiek en vooral ook de media in dit soort zaken ? Zijn deze vonnissen wel voldoende zwaar ? Vraag maar eens aan de slachtoffers wat zij er van denken en de mensen op straat wat die ervan zeggen. Belachelijk en schandalig tegelijk !