• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Maurice AdriaensCURAÇAO – Maurice Adriaens, de directeur van de Curaçao Airport Holding (CAH), kreeg gisteren de wind van voren. Tijdens een presentatie kreeg hij kritiek op zijn uitgavenpatroon. Volgens Pais-voorman Alex Rosaria zou Adriaens veel geld hebben uitgegeven aan dure reizen. Zo werd er 600 duizend gulden besteed voor een dienstreis van twaalf medewerkers.

Zijn uitgavepatroon wekte bij een aantal parlementsleden argwaan.

Doelstellingen
Tijdens de presentatie gaf Adriaens antwoord op alle vragen. Hij verklaarde daarnaast zich aan alle doelstellingen te hebben gehouden. Onafhankelijk Statenlid Omayra Leeflang gaf eerder al te kennen dat de kritiek op Adriaens onterecht is. Volgens het Statenlid zou er sprake zijn van het bekende “Quitate tu pa ponerme yo’ (Weg jij, zodat ik het kan overnemen). Het contract van Adriaens werd begin vorige maand niet verlengd en loopt af op 1 juni.

3 reacties op “CAH-directeur Adriaens onder vuur”

 1. Adriaans is een notoire zakkenvuller, en dat is ook de reden dat hij zich aangesloten heeft bij de corrupte FOL bende (Godett, Salas, Komproe. Monte).

  Adriaans mag nooit meer een overheidsfunctie krijgen.

 2. Hato blijft treurig.. Ondanks een superhoge airport tax.. Weinig winkels en weinig plekken om te eten.. Internet/wifi supertraag of werkt niet. Vrijwel geen plekken om je laptop of iphone op te laden.

 3. Kom op zeg. Je moet toch iets doen met dat gigantisch bedrag aan binnen geharkte onnodig veel te hoge luchthaventax / vertrekbelasting. Ook gebruikt voor uiterlijk vertoon
  van de luchthaven.
  Dit eiland blijft in het algemeen gesproken toch enkel drijven door belasting, belasting, belasting opleggen. Burgers en in dit geval reizigers uitknijpen.
  Dus …… mond houden en betaal!