• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke PlanningCURAÇAO – Minister Earl Balborda van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning heeft gisteravond zijn ontslag ingediend. Dat meldt het Kabinet van de Gouverneur van Curaçao. Balborda lag in de clinch met PNP-partijleider Humphrey Davelaar.

De voorman zei een motie van wantrouwen te willen indienen om de minister naar huis te sturen. Balborda is nu zelf opgestapt. Hij maakte eerder deze week bekend te wachten op een reactie van het partijbestuur. Dit heeft hij dus niet gedaan. Volgens lokale media had Davelaar moeite met de egoïstische houding van Balborda.

3 reacties op “Balborda dient ontslag in”

 1. Balborda kan gaan leven van een riant wachtgeld en de commissie die zijn familieleden hem betalen voor de baantjes en riante consultantsopdrachten die hij als minister voor hen geregeld heeft.

  Schande.

 2. Balborda heeft tijdens zijn ministerschap voldoende bijzonder lucratieve baantjes aan familieleden uitgedeeld om de komende 20 jaar relaxed van de commissie daarvan te kunnen leven.

  Tel daarbij een riante wachtgeldregeling en Balborda, opgeleid tot assistent personeelszaken,ziet de komende jaren elke maand een salarisstrookje waarvan hij nooit haddurven dromen temeer daar hij alleen was opgelleid om dat strookje maandelijks te printen.

 3. Rekuerdo : Korsou mester un Gobiernu pa dirigi Korsou , no un homber duru loga ta un papa den kayon