• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  handboeienCURAÇAO – De politie heeft vanochtend om 08.15 uur een vrouw aangehouden in de Zaak-Maximus. Het gaat om A.Wilsoe, geboren in 1986 op Curaçao. W. is een verdachte in het onderzoek naar de opdrachtgevers van de moord op politicus Helmin Wiels. De vrouw werd aangehouden in een woning aan de Weg naar Fuik.

  Volgens lokale media zou het gaat om een nichtje van Elmer Wilsoe. Zij zou ooggetuige zijn geweest van de moord op Wiels. Gezien het lopende onderzoek kan het Openbaar Ministerie geen verdere mededelingen doen.

  5 reacties op “Vrouw aangehouden in zaak-Maximus”

  1. Hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa BRIAN & MISSY vertel vertel. Ik ben benieuwd. Dunami e boca di redu, mi ta scucha. Mi ta NIEUWSKIER, manera jiu di Corsow ta bisa.

  2. Wilsoe, familie van de () van PS. Laffe loopjongen van Robbie dos Santos die zijn zoontje een baantje op het Curacaohuis bezorgde waarvoor hij in ruil wel moest zwijgen over wandaden van Fraudelyne Wiels.

  3. @ Dasilva. Weet iemand haar volledige naam al? Ben wel benieuwd namelijk uit welke hoek de kogels kwamen.

   Aisha Wilsoe, die in 2013 al een interview gaf op Radio Direct, welke vanmorgen werd herhaald.

  4. Opvallend.. Pretu was een neefje van wilsoe.. en nu Aylesha Wilsoe als ooggetuige..

   Wilsoe sprak als 1 van de laatste met Wiels.. en Wilsoe was minister onder Wiels en Wilsoe deed niets tegen corruptie en wilde zelfs dos santos helpen

  5. Weet iemand haar volledige naam al? Ben wel benieuwd namelijk uit welke hoek de kogels kwamen.