• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  wapenCURAÇAO – Op Sint Maarten is gisteravond een politieagent betrokken geraakt bij een schietpartij met dodelijke afloop. Dat meldt de krant The Daily Herald. De agent kreeg buiten zijn diensttijd een woordenwisseling met een groep jongeren. Hij werd bedreigd door de groep. Volgens ooggetuigen ging het daarna in een rap tempo. Er zouden drie schoten zijn gelost.

  Akeem Isidora werd geraakt en overleed ter plekke.

  Onduidelijk
  Volgens ooggetuigen waren meerdere groepsleden gewapend. Het is nog onduidelijk wie het dodelijke schot heeft gelost en om hoeveel vuurwapens het gaat.

  Eerder incident
  Een kennis van het slachtoffer verklaarde dat de agent en het slachtoffer al eerder met elkaar in de clinch lagen. Afgelopen zaterdag zou het slachtoffer de politieagent hebben bedreigd.

  Agent
  De agent is niet gearresteerd. Na afloop is hij wel ondervraagd op het politiebureau. Wettelijk gezien mocht de agent zijn dienstwapen dragen ten tijde van incident. Er wordt forensisch onderzoek verricht om vast te stellen of er kogels zijn afgevuurd vanuit het wapen. De politie heeft in het kader van het onderzoek nog geen details over het schietincident vrijgegeven.

  www.versgeperst.com