• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  Cinemark Sambil entradaCURAÇAO – In winkelcentrum Sambil komt een hypermoderne Cinemark-bioscoop. Klanten kunnen terecht in zes zalen die voorzien zijn van de nieuwste technologieën. Het is de eerste bioscoop in zijn soort in het Caribisch gebied. De bioscoop biedt ruimte aan 900 personen.

  De bioscoopketen heeft wereldwijd 5675 filmzalen in Noord- en Zuid-Amerika.

  Nieuwe technologieën
  De hypermoderne technologieën zorgen voor een scherper en hogere beeld- en geluidskwaliteit. Daarnaast kun je kaartjes kopen via automaten die 24 uur per dag buiten de bioscoop in functie zijn. Ook kun je van tevoren je stoel reserveren bij aankoop van je kaartje. De bioscoop opent eind mei haar deuren.

  Cinemark Sambil Butakanan den sala XD

  8 reacties op “Hypermoderne bioscoop in Sambil”

  1. @Hippy, maar 2 van die bioscopen liggen in banda bou en 80 procent van Curacao woont op bandariba en gaat dus liever naar de movies..
   Meeste mensen van pariba vinden blue bay al net zo ver liggen als tomboktoe

  2. Kan niet wachten tot het complete complex, waarschijnlijk op hoog nivo, open zal gaan. Een enorme UPGRADE voor dit eiland, al zullen velen dat niet (kunnen) inzien en maar blijven zeuren. Een rare eigenschap op dit eiland. Sambil succes!!

  3. Ik heb mijn twijfels over de haalbaarheid van het Sambil project, maar laten we blij zijn dat er investeerders zijn die het willen proberen en ze alle succes wensen.

   Vrees wel voor The Movies en The Cinemas, want de bioscoopmarkt moet nu door 3 kwalitatief goede bioscopen gedeeld worden waarbij die van Sambil het voordeel heeft dat ze een shopping/dining/cinema experience in 1 bieden.

  4. Comfy indeed…. maar Roxy was de beste, altijd grappige meiden, daar bij Casa Gloria. Cinelandia als je niks gaf om een beetje regen. West End met de beste chinees bovenin en films van Roy Rogers (cine’coboy!!) voor 25 cents.
   Ok, nu dan de Venezuelan invasion, met movies. Ehhh…. a cuanto es la entrada, senores? se vende cocada o tentalaria?
   Good ol’ days, never to return, damn

  5. 3 bioscopen op curacao.. erg veel

  6. Ziet er comfy uit, lekker veel beenruimte ook…Ben benieuwd!

  7. SAMBIL IS GELDT VERSPILLING

  8. Sambil, wat zal ik er van zeggen. Wanneer ik er langs rij heb ik altijd het idee dat het een verkapte schuilkelder is voor als Venezuela hier binnen valt. Een beetje betonnen bunker in een land waar zoveel zon is. Er is geen reden volgens mij om het er toch een beetje vrolijker uit te laten zien met wat glas. Kan allemaal tegenwoordig hoor. Er zit al zoveel zwart geld in wat nu wit is dat dat beetje meer best gekund had….. Maar wie ben ik??