• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

RechterCURAÇAO – Elvis K. alias ‘Monster’ is ook in hoger beroep veroordeeld tot levenslang. Hij is schuldig bevonden aan het plegen van de moord op politicus Helmin Wiels op 5 mei 2013. Het Openbaar Ministerie mag bepalen of hij zijn straf in Nederland of Curaçao uit moet zitten.

De overige verdachten, Dangelo D. en Carlos P., zijn wederom niet schuldig bevonden aan medeplichtigheid bij de moord op Wiels. De mannen zouden kort voor de moord wel aanwezig zijn geweest, maar er is onvoldoende bewijs om medeplichtigheid aan te kunnen tonen. D. is daarnaast ook niet schuldig bevonden aan de moord op Raul Martinez alias ‘Bolle’.

Overval
Het Gerecht oordeelde wel dat het tweetal zich schuldig heeft gemaakt aan een gewapende overval op een geldloper van het bedrijf Hector Henriquez. Dangelo D. en Carlos P. zijn respectievelijk veroordeeld tot acht jaar en achttien maanden celstraf. Dit conform de veroordeling van de eerste rechter.

3 reacties op “Elvis K. ook in hoger beroep veroordeeld tot levenslang”

  1. Mensen willen alleen maar antwoord op de vraag, wie de opdrachtgever is.

  2. Curasausenaar, niemand heeft enige boodschap aan jouw conclusies. Het gaat in een rechtzaak om bewijzen. Als je die hebt, kan je je bij het OM melden en wordt je overtocht betaald.

  3. Voorzichtig ben ik wel ,maar deze rechtzaakprocedure is een beetje ingewikkeld . Want als Mago – Team blijven volhouden dat de Opdrachtgever loop nog steeds vrij rond .Terwijl dat Elvis ” Monster ” zegt dat hij heeft de opdracht gekregen van Pretu .
    En net als iedereen weten dat een dode kunt niet praten .Dan concludeert ik dat Pretu heeft onschuldig met zijn leven betaald om de waarheid te verborgen