• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

 VBCCURAÇAO – Vereniging Bedrijfsleven Curaçao (VBC) laat via een persbericht weten het mogelijk geknoei met de stroommeter door het World Trade Center (WTC) te verafschuwen. Deze vorm van diefstal zou volgens de VBC leiden tot ‘demotivatie en verarming van de burgers die wel hun elektriciteitsrekening op tijd betalen’.

Het zou daarnaast concurrentievervalsing en verergering van het zogenaamde ‘lekverlies’ in de hand werken.

Diefstal
“Aangenomen dat wat in de pers is verschenen op waarheid berust, willen wij ons van dergelijke praktijken zeer duidelijk distantiëren.  We wijzen deze vorm van blijkbare diefstal met kracht van de hand”, aldus de vereniging.

Opmerkelijk
De VBC laat daarnaast weten het eens te zijn met de actie die Aqualectra heeft ondernomen tegen het WTC. De vereniging vindt het alleen wel opmerkelijk dat dit zolang heeft geduurd. “Waarom het zo lang geduurd heeft waardoor het gederfde bedrag heel hoog is opgelopen pleit echter niet in het voordeel van het nutsbedrijf. Op Aqualectra wordt dan ook een beroep gedaan om in het vervolg zonder aanziens des persoon of bedrijf kordaat op te treden.”

6 reacties op “VBC verafschuwt ‘mogelijk’ geknoei stroommeter door WTC”

 1. Maar als de gewone burger 25 gulden niet heeft betaald wordt hij meteen afgesloten zelfs als deze burger het wel betaald heeft maardat AQ zelf een verkeerde boeking heeft gemaakt.. Helden!

 2. Is dit het enige wat de VBC verafschuwt? Pffff.

 3. Ik heb een kennis bij de administratie van Aqualectra dus zal blijven vragen totdat WTC betaald heeft.

  En hetzelfde geld voor de schuld van Jamaloodin, waar ze bij Aqialectra ook doodsbang voor zijn.

  Intussen heeft Aqualectra Plaza Hotel in Punda gesloten wegens betalingsachterstand terwijl het illegaal gratis stroom en water aftappende Clarion hotel in het WTC dikke winsten maakt.

 4. Schande dat Aqualectra de Venezuelaanse mafioos niet keihard aanpakt. De mafioos die MAVO3 fraudeur Schotte een erediploma gaf, daarmee tevens de waarde van de diplomas behaald aan de universiteit in het WTC reducerend tot die van wc papier.

 5. En dan te denken, dat zonder de beroemde bijna dagelijkse urenlange uitval van stroomlevering door A. het bedrag nog hoger geweest zou zijn. Elk nadeel heb zijn voordeel, haha.

 6. De gemiddelde burger betaalt een dag te laat en wordt meteen afgesloten. WTC betaalt maanden niet en mag gewoon daarmee doorgaan. Nu gaan ze dadelijk failliet en mag de burger weer de verloren miljoenen ophoesten.
  We wisten al dat Aqualectra een puinhoop was, maar dat het zo erg was wist ik ook niet.