• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

minister Stanley Palm thumbCURAÇAO – Het niet functioneren van de directeur van Curaçao Airport Holding Maurice Adriaens was geen reden om hem eerder te ontslaan. Dat zegt minister van Economische Ontwikkeling Stanley Palm in antwoord op vragen van Radio Hoyer 2.

Het contract van Adriaens loopt medio 2015 af en wordt niet verlengd door Palm.

Geen ontslagprocedure
“Ontslag had een optie kunnen zijn”, zegt Palm, “maar we hebben besloten om niet een ontslagprocedure in te gaan en gewoon af te wachten tot de termijn van de heer Adriaens over is.”

Waarom
Op de vraag waarom een directeur kan blijven zitten die niet functioneert en dus veel geld kost, geeft Palm geen antwoord. “In november 2013 hebben we aan de Airport Holding doorgegeven dat de plannen en de visie van deze regering is concentratie op de airport zelf en dat heeft hij niet gedaan.

Collega Rick Hart vroeg tijdens de wekelijkse persconferentie van de ministerraad aan Palm om opheldering over het niet verlengen van het contract van Adriaens.

4 reacties op “‘Niet functioneren Adriaens geen reden voor eerder ontslag’”

 1. Uhm, welke partij is nou wel vrij van corruptie en mafiosi hier?

 2. Het zich aansluiten bij een criminele partij als de FOL door baantjeszieke Adriaens is meer dan voldoende redden voor ontslag.

  Hoe kun je door businesspartners serieus worden genomen als je een partij aanhangt met daarin de corrupte Godett, de corrupte Komproe en de Mafiosi Nelson Monte en Richard Salas?

 3. De schaamte voorbij: openlijk liegen.

 4. Die ministers functioneren ook niet. Waarom is curaçao zoals het nu is? Criminaliteit? Nogsteeds overal vriendjes politiek ? Slechte wegen? Donkere wegen? Geen benul hoeveel geld deze eiland verlaat? Etc