• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  DrugsCURAÇAO – De twee Colombianen die in 2013 in Nederland werden vermoord, zijn mogelijk het slachtoffer geworden van een drugsconflict met Australiërs. Dat is gisteravond bekendgemaakt in het tv-programma Opsporing Verzocht.

  De in Spanje woonachtige Colombianen Jorge Ivan Suarez Leal (42) en Julian Andres Florez Morales (30) kwamen 18 mei 2013 vanuit Madrid in Amsterdam aan. Ze checkten in in hun hotel en hadden ‘s avonds om 18.00 uur een afspraak die volgens de politie ging over een mislukte drugsdeal. Later op de avond zijn de twee met een auto richting Den Haag vertrokken. Daarna is niets meer van hen vernomen. Twee weken later werden in een sloot bij Delfgauw hun in stukken gesneden lichamen gevonden, verpakt in plastic.

  Dader
  De politie heeft een Australische of Nieuw-Zeelandse man op het oog die mogelijk betrokken is geweest bij het drugsconflict. Het gaat om een bikertype, met een fors gespierd postuur en een lange rode baard. Hij hield die dag telefonisch contact met de twee slachtoffers.

  © Novum

  www.versgeperst.com