• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

gesloten sluitenCURAÇAO – Wegens de tienerparade en Marcha di Despedida hebben overheidsinstanties aangepaste openingstijden. Dat meldt het ministerie van Algemene Zaken.Het Nationaal Archief is vandaag geopend tot 12.00 uur. Dit geldt ook voor het Vergunningenloket.

Kranshi sluit zoals normaliter op vrijdag om 13.00 uur. Het Rijbewijskantoor is geopend tot 14.30 uur. Op maandag 16 februari zijn alle overheidsinstanties gesloten. Op dinsdag 17 februari sluit het Vergunningenloket om 11.30 uur. Het Nationaal Archief sluit om 12.00 uur.

6 reacties op “Openingstijden overheidsinstanties tijdens carnaval”

 1. Je betaalt belasting en je bent vaak aanwezig ,geen wonder dat het met de eiland zo goed gaat en alles zolang duurt voordat er iets ondernomen wordt, blijf maar feesten de werkende massa betaald je loon wel .

 2. Vandaag iedereen naar huis gestuurd om 3 uur en gezegd dat ze karnaval mogen gaan vieren en pas woensdag terug mogen komen. Uiteraard worden ze niet betaald voor niet gewerkte dagen.

 3. Zoals een puber zegt: “ik ben niet lui; ik ben gewoon heel erg gemotiveerd niks aan het doen”

 4. Was ik ook maar ambtenaar. dik geld verdienen en niet werken

 5. Rob, ik betaal net zoals jij belasting en ben maandag lekker vrij.
  Ik zal aan je denken aanstaande maandag wanneer ik op het strand lig met een koud biertje in m’n hand.
  Oh en als je het niet naar je zin hebt hier; de wereld is groot genoeg om ergens anders heen te gaan.

 6. Ai carnaval is toch belangrijker en maandag hoeven we helemaal niet te werken , want de belasting betaler die werkt wel door.
  Wat een land !!!!!