• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  GevMin Marvelyne Wiels thumbCURAÇAO – De ambassadeur van Cuba, Fermin Garbiel Quiñones Sánchez, heeft onlangs een kennismakingsbezoek gebracht aan de gevolmachtigde minister van Curaçao Marvelyne Wiels. Quiñones Sánchez is sinds vorig jaar de vertegenwoordiger van de Cubaanse ambassade in Den Haag.

  Ambassadeur Cuba BRON KABINET VAN CURAÇAO

  5 reacties op “Ambassadeur Cuba brengt bezoek aan Wiels”

  1. @ Fransis. Ik lees steeds dat allerlei ambassadeurs, consuls,zaakgelastigden en wat dies meer zij Wiels in het Curaçao-huis bezoeken.

   Hebben we op haar CV over het hoofd gezien, dat ze bevoegd les mag geven en dure prive-cursussen aan diplomaten geeft met een happy end?

  2. Ik lees steeds dat allerlei ambassadeurs, consuls,zaakgelastigden en wat dies meer zij Wiels in het Curaçao-huis bezoeken maar ik lees nooit dat Wiels op bezoek gaat bij een domicilie van een buitenlandse ambassadeur etc. Komt ze het Curaçao-huis niet uit? Vreemd.

  3. Was er voor deze gelegenheid een Papiaments/Spaanse tolk of een Spaans/Papiamentse ?

  4. Dat is logisch Drechi , Cuba heeft veel meer te bieden en de straffen zijn daar veel hoger en in de vangenissen minder luxe

  5. Hij heeft ook gevraagd wanneer het dok de Cubanen die daar slavenarbeid moesten verrichten tegen en laag loon, gaat betalen.
   Verder heeft hij een lange neus gebaar naar haar gemaakt, omdat hij weet dat Cuba binnenkort Curacao voorbijstreeft in toeristen bezoekers aantallen.