• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

bobbi kristinaCURAÇAO – De familie van Bobbi Kristina is klaar met alle verhalen die over de dochter van Whitney Houston worden geschreven. Daarom hebben ze een officiële verklaring uitgegeven. “We zijn blij en verbaasd door alle steun die we hebben mogen ontvangen.”

“Veel van de berichten die op internet en in kranten verschijnen, zijn echter onwaar en ongehoord. Hier zullen we op een later moment actie tegen ondernemen.”

Strafrechtelijk onderzoek
De familie richt zijn pijlen met name op TMZ, The National Enquirer, The Atlanta Journal Constitution en Daily Mail. “De wens om als eerste het nieuws te brengen zorgt ervoor dat veel journalisten niet het ware verhaal verslaan”, luidt het statement van de familie. “Dit wordt een strafrechtelijk onderzoek.”

Onduidelijk
In de verklaring maakt de familie niet duidelijk welke verhalen niet zouden kloppen. Het is morgen precies drie jaar geleden dat Whitney Houston overleed en volgens de krant New York Post wil de familie Bobbi laten gaan op de sterfdag van haar moeder. In de verklaring wordt dit niet bevestigd noch ontkend door de familie.

Privacy
“We vragen jullie nog steeds om onze privacy te accepteren en we willen iedereen die voor Bobbi bidt bedanken. Onze gebeden zullen worden verhoord.”, stelt Bobby Brown, de vader van Bobbi.

Coma
Bobbi werd anderhalve week geleden bewusteloos aangetroffen in een badkuip in haar huis. Sindsdien ligt ze in coma in het ziekenhuis. Het is morgen precies drie jaar geleden dat haar moeder Whitney Houston overleed; ook zij werd bewusteloos in bad gevonden.

© Novum

www.versgeperst.com