• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

ProyektoMariePampoen(L)CURAÇAO – In aanwezigheid van minister Stanley Palm van Economische Ontwikkeling is gisteren het contract voor de uitvoering van het ontwikkelingsplan van Marie Pampoen ondertekend. Dat meldt de Curaçao Tourist Board (CTB).

Eind vorig jaar werd er aangekondigd dat het strand tussen de pier en de nieuwe haven wordt aangepakt.

ProyektoMariePampoen(L)

5 reacties op “Belangrijke stap in ontwikkeling strand Marie Pampoen”

 1. Johanna, gelijk hebt u.
  Heb mezelf vaak als bezoeker van het toenmalige Princess Beach afgevraagd of de gasten van die twee oorden geen last hebben/hadden van die stank :speciaal als het geregend had.
  Datum herinner ik mij niet meer, bevond ik mij met familieleden en vele badgasten te Mambo Beach. Tijdens het zwemmen regende het en hoorden wij op 3 m afstand van ons een blup, c.q. knal gevolgd door een zwart water en beerput stank. Bleek dat een deksel van de een of ander controleput, door afvalwaterdruk van zijn plaats was gekomen met de gevolgen van dien. Zijn er nooit meer geweest. Onder die mooie oorden zijn er vele waterafvoerleidingen; hebben wij later vernomen.

 2. Mijn Volksvertegenwoordiging wees voorzichtig als het gaat over Financieringslening vanuit Nederland voor Curaçaose Projectenontwikkelaars . Voordat jullie de aanvraag tekent bekijk eerst deze punten 1) Hoeveel zal de Project kosten . 2 ) Hoeveel is de Winstgeld 3 ) Hoeveel is de Restanten na de aftrekking van de Debuteren om voor de Interesse van de Volk te kunnen uitvoeren .Want alle Financieringslening die uit Nederland komt zijn voor interesse voor de Volk en niet voor interesse voor een Manschap !!

 3. Het is tijd om te reflecteren hoe waarde is één munt , want als ervaringen heb ik gemerkte dat de meeste Projectontwikkelaars van Curaçao schenken miljoenen in een Drums zonder bodem . Maar wel noemen ze Investering of ze weten niet wat betekent Investering !! . Een lesje : Investering is als je een Financieringslening ontvang van 20.000,00 .En je moet 35.000,00 terugbetalen . Dan moet je Productiviteit tussen 40.000,00 en 45.000,00 om over winstgeld te kunnen praten .En deze winstgeld is een startgeld voor een andere Projecten .

 4. Mag hopen dat ze dan eerst het probleem riolering oplossen.. Marie pompoen en Mambo beach hebben het meest slechte zwemwater …

 5. Als ze het Seaside terras maar laten staan!