• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

141212 Aankomst Arke Dreamliner_1CURAÇAO – Luchtvaartmaatschappij Arke vliegt vanaf zondag 1 november met de Boeing 787 Dreamliner van Eindhoven naar Curaçao en Aruba. De vluchten worden iedere woensdag en zondag uitgevoerd. De Dreamliner wordt dan voor het eerst ingezet vanaf een regionale luchthaven in Nederland.

Het betreft één rechtstreekse vlucht en één vlucht met een korte tussenstop. Tot nu toe vloog Arke vanaf Eindhoven Airport niet naar verre bestemmingen.

Meer reizigers
De luchtvaartmaatschappij hoopt op deze manier meer Nederlandse en internationale reizigers aan te trekken vanuit Zuid Nederland, België en het westelijk grensgebied in Duitsland. Op dit moment is er namelijk nog geen rechtstreekse vlucht tussen België en de voormalige Antillen. Air Berlin vliegt één keer per week naar Curaçao vanuit Düsseldorf.

Dreamliner
De luchtvaartmaatschappij maakte in maart bekend drie vliegtuigen van het type Boeing 787 Dreamliner in te zetten voor vluchten naar Curaçao en Aruba. Maart 2015 wordt er een derde toestel aan de vloot toegevoegd.

Verheugd
Algemeen Directeur van Eindhoven Airport, Joost Meijs, is blij met de nieuwe ontwikkelingen: “We zijn zeer verheugd met de aankondiging dat Arke, een professionele partner van ons, met een uiterst stil en zuinig toestel naar twee nieuwe bestemmingen gaat vliegen.”

Voordelen
Hans van de Velde, Directeur Arkefly voegt daaraan toe: “Dichtbij huis, minder files, minder stress en goedkoop parkeren; vliegen vanuit de regio heeft voor reizigers buiten de randstad veel voordelen. Eindhoven Airport werkt de laatste jaren succesvol aan haar uitbreiding. We zijn ervan overtuigd dat wij in samenwerking met Eindhoven Airport de populaire voormalige Antillen én onze duurzame Dreamliner nog beter op de kaart kunnen zetten.”

1 reactie op “Vanaf Eindhoven Airport naar Curaçao met de Dreamliner”

  1. Voor ons heel prettig i.v.m. het bezoeken van onze dochter die woonachtig is op Curacao.
    Eindhoven Airport is vanaf onze woonplaats 35 km en Amsterdam 135.