• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  aruba vlagCURAÇAO – Het vliegtuig dat vanochtend is neergestort in Boca Druif op Aruba zou zijn neergehaald door Venezolaanse militairen. Het verdachte vliegtuig werd door de Venezolaanse autoriteiten gesignaleerd op de radar. De piloot reageerde echter niet op de vraag waar hij heen ging.

  De militairen besloten daarop het Venezolaanse vliegtuig te achtervolgen en neer te halen, zo meldt de Arubaanse nieuwswebsite awe24. Uiteindelijk zijn ze het Arubaanse luchtruim niet binnengevlogen. Nabij het wrakstuk zijn meerdere balen drugs gevonden, zo meldt de Arubaanse Minister van Justitie Arthur Dowers. Over de identiteit van de slachtoffers is nog niets bekend.

  2 reacties op “‘Vliegtuig Aruba neergehaald door Venezolaanse militairen’”

  1. Ik vind dat wij ”en dit is mijn persoonlijke mening” dat wij eerst vanuit moeten gaan dat regels regels zijn. Wij moeten met zn allen niet gelijk in de descussies geraken .Wij willen onze kinderen niet in aanmerking laten komen met drugs, vooral geen hard drugs. Maar ergens moet iemand het stoppen, als het nou in het Arubaans gebied of in Antartica ,gelden de zelfde regels. Nu moeten we niet vanuit het Politike oogpunt kansen zien om discussies over luchtruim te gbruiken voor eigen belang. werled wijd moeten wij het goed keuren ongeacht in welke luchtruim dan ook . Zo weten wij hier dat het echt niet om een UFO ging . INDENTIFICEREN VERPLICHT. Neem nou wat er gisteren in Hilversum is gebeurt, in andere landen zou men die man echt doodschieten ,maar nu het niet gebeurt is weten wij wie hij is .Maar stel dat deze zielige jongen wel een bom op zijn lichaam had ,dan zouden we het ect tot op onze bot betruren , daarom zeg ik ook petje af voor de politie mannen die zo’n gek moeten gaan aressteren.( nobody move no body get hurts) en klaar .Maar in dit geval mogen ze van mij wel gaan discuseren over het geval want het gaat hier toch om de veiligheid van ons allemaal.

  2. Vorig jaar intimideerde Venezuela Aruba met zijn slagschip voor de kust om een van drugverdachte diplomaat vrij te krijgen.Nu dit .Dat het in Venezolaanse luchtruim is neergehaald ben ik bang van niet.Want het vliegtuig kwam ruim in Arubaanse wateren neer.En het had mis kunnen gaan.Door verwarring hadden ze een burgervliegtuig kunnen neerhalen.Het is even afwachten wat de onderzoeksresultaat zegt.Anders moet Nederland een duidelijk signaal geven aan dat STRIJDLUSTIG regime

  3. Het is een probleem daar het vliegtuig in het noorden van Aruba is “neergehaald”

  4. Toen het werd neergeschoten, vloog het nog in Venezulaans luchtruim? Of internationaal? Bij het tweede kan er nog een aardige rel komen (NL, VS) ongeacht de geinsinueerde drugs gerelateerdheid