• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

KraanCURAÇAO – Een aantal huishoudens heeft aanstaande zondag geen water of een lage waterdruk. Aqualectra voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de tanks in Trai Seru. Uit de kranen in Emmastad, Rio Canario, Groot Kwartier, Damacor en Soledad komt tussen 09.00 en 16.00 uur geen water.

Dit geldt ook voor Francia, Biesheuvel, Matancia , Cas Cora, Trai Seru, Rancho, Brievengat, Schelpwijk, Schottagatweg Noord en de Emancipatie Boulevard. Het Nutsbedrijf meldt ook dat er eventueel bruin water uit de kraan kan komen wegens de uitbreiding van het waterdistributienet tussen Santa Barbara en de tanks in Trai Seru.

Informatie
Voor meer informatie over de onderhoudswerkzaamheden kan telefonisch contact worden opgenomen via telefoonnummer 0800-0135.

8 reacties op “Geen water uit de kraan”

 1. @Krabbel, op 29-01-2015 om 14:03

  Alweer? Nee! En toen!

 2. Vroeger was het kraanwater VEEL beter tegenwoordig doet men maar wat.

 3. Waarom doen ze die onderhoud niet op de dag van de Gran Marcha van Karnaval? Dan is er niemand thuis en ondervindt niemand last.

 4. Lee, het is nooit goed. Iedereen heeft kritiek hoe het niet moet maar weinigen doen hun bijdrage hoe het wel zou kunnen. Maar weinig beleidsbeslissingen zo niet geen één, draagt de goedkeuring van eenieder.

 5. Het vorenstaande artikel is tenminste uit voorzorg en neem ik aan beleefdheidshalve geplaatst.
  Zeg eens zelf, hoe moet de Aqualectra dat anders doen?
  Pijpleiding gesprongen, bewoners geen water, zijn elders ondergebracht of opgevangen door families, leidingen moeten na reparatie doorgespoeld worden.
  Gasleiding door/ tijdens werkzaamheden kapot, zit zand en aarde in, bewoners geen gas om de woning te verwarmen en te koken, leverancier levert kachel e.d. Woningen worden een voor een weer aangesloten op het net.
  Totaal duurt de reparatie vijf tot zes dagen etc. etc.

 6. Nou vraag ik me af of op zondag werken bij Aqualectra ook 200% uitbetaald. Op zondag zijn de meeste mensen thuis. Is er geen andere optie voor onderhoudswerkzaamheden? Een acuut geval op zondag….kan. Maar het plannen van onderhoudsbeurten en uitbreidingen op zondag dat vind ik merkwaardig. Hebben we dan zoveel geld? Ben benieuwd door wie dat uitgevoerd wordt.

 7. Alweer?

 8. In welke eeuw leven we , de eerste levens behoefte .
  Kunnen we niet s,avond onderhoud uitvoeren of is er te weinig capaciteit vooruit denken heet dat tegenwoordig
  Ay nos mes por !!!!!!!!