Jeanne-Marie Francisca thumbCURAÇAO – Jeanne-Marie Francisca, voormalig minister van Sociale Ontwikkeling, Arbeid & Welzijn (SOAW) sleept de krant Bala voor de rechter. Francisca eist een rectificatie omdat de krant onwaarheden over haar zou hebben geschreven.

Volgens de krant zou de oud-minister namelijk een goed betaalde baan hebben gekregen bij Ofisina di Gas i Petroli. Dit nadat haar ze door haar eigen partij, Pueblo Soberano, met een motie van wantrouwen werd heengezonden. Volgens Francisca is hier niets van waar.

2 reacties op “Francisca eist rectificatie Bala”

  1. Jeanne-Marie Francisca, het is zo dat doordat u bent een respectvolle dame met een hoge positie in de maatschappij automatisch werden sommige mensen die uw positie niet kunnen bereiken egoïsme en jaloers op u .Maar het is af en toe niet noodzakelijk om te reageren want anders wordt u ziek .Dus het is beter als u volgens deze gezegde verder gaan met uw leven .en het is als volg : ” Het is niet noodzakelijk altijd als een hond blaf moet je de hond aandacht geven ,want af en toe blaf de hond voor niks ” . En er is nog eentje meer die zegt ” doordat woorden komen in de wind ,laten de woorden ook met wind gaan ” Want iedereen weten dat door kritieken worden we sterk .En ik heb deze aan u gestuurd want ik wens dat u een gezonden – en sterk Minister aan de macht eeuwenlang blijven

  2. Terrence je vergeet Cooper, of rangeer je die bij voorbaat uit ? Zou ik tenminste wel doen.

  3. PS dient een motie van wantrouwen in tegen Francuska maar laat de rat Wilsoe gewoon zitten. Terwijl die notabene verdacht is van de opdracht tot moord op hun partijleider!

    Het is dat we nog de MFK hebben, anders zou je zeggen dat idioter dan PS niet kan,