militairCURAÇAO – De militair die maandag werd aangehouden is diezelfde dag vrijgelaten. Dat meldt een woordvoerder van de Koninklijke Marechaussee. De 39-jarige man werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de inbraak op Kooyman in Zeelandia.

Hij wordt niet langer als verdachte aangemerkt.

Alarm
De hardware store werd maandagnacht beroofd zonder dat het alarm afging. De kluis werd daarbij leeggehaald. Naar verluidt betrof de buit meer dan 100 duizend gulden.

Legitimatie
De militair bleek niet op het eiland te zijn toen de inbraak werd gepleegd. Op de plaats van de inbraak werd een identiteitsbewijs van de militair gevonden. De man bleek dit identiteitsbewijs te zijn verloren.

4 reacties op “Militair in vrijheid gesteld”

  1. Ons “orakel” spreekt weer.

  2. Het is zo , dat altijd de frustreerde grappenmaker Curacaosenaar praat altijd de waarheid . Dus ik heb eerder zo gezegd en het is zo ook gebeurt

  3. Blijft vooralsnog heel stil, al het discriminerend geschrijf is verstomd zoals de schrijvers zelf ook wel verstomd zullen zijn maar we weten dat dat niet zo moeilijk voor ze is.

  4. How stupid can you get ? That stupid dus, een identiteitsbewijs stelen, dan als je het gebruikt niet even checken of die persoon wel op het eiland is. In het verlengde van ami mes por, bo por nada dus.